albanez
Süper Üye
- 19 Mar 2018
- 3,497
Bilgisayardaki tarayıcıdan açtığınızda YouTube sizin ekran çözünürlüğünüzü bilmediği için hangi çözünürlük varsa önünüze sunuyor hocam.
Android işletim sistemli cihazlarda ise sanıyorum ki kullanılan ekrana göre max çözünürlüğü seçtiriyor.clearidas arkadaşın telefonun ekranı 1080x1920 çözünürlükte olduğu için max 1080p seçeneği çıkıyor. Sizin telefonda ise durum farklı, ekranınız 18:9 oranında olduğu için 16:9 video oynattığınızda çözünürlüğünüz 1080x1920'ye düştüğü için sizde de max 1080p seçeneği çıkıyor.
Videoları Auto/480p'de açmasının sebebi YouTube'un taktiği, küçük ekranlarda yeter diyerek hem bizim kotamızı hem de kendi sunucularını düşünüyor.![]()
hatta bazı videoları açarken bir bakıyorum(Google den girdiğim zaman bile) 380 görüyorum yaw zaten max.1080p oluyor seçersem
gerçi elimdeki bit kadar ekrandan 1080 veya 2160 izlesem ne olur!
ben sadece seçeneklerden bahsettim ve GoogleCHROME daha yüksek değerleri verebiliyor
normal de PC den izliyorum böyle içerikleri,telefon beni bu konuda hiç kesmiyor,gözlerime yazık diyorum ve PC aynı zaman da
42lik panele de bağlı olduğu için aynı yer de,oradan izliyorum,22 lik monitör bile bit kadar geliyor artık gözüme!
Bizim Kotalar zaten hikaye hocam,AKK 75Gb bende 5/6 günde dolar veya 10gün gittimi iyi gitmiş yaw diyorum!
bu ay sanırım iyi gidiyoruz henüz 75Gb dolmadı
Şubat da taahhüt bitiyor kesinlikle mevcut tarife de kalmayıp AKK siz Platin pakete geçeceğim! 35 veya 50 Mb alıp
şöyle güzel bir teklif sunsanlar diye bekleyeceğim!!