Xiaomi Türkiye'ye mi Gelecek? MI MIX 2S Tanıtımında Türk Lirası Görüntülendi

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,497
Bilgisayardaki tarayıcıdan açtığınızda YouTube sizin ekran çözünürlüğünüzü bilmediği için hangi çözünürlük varsa önünüze sunuyor hocam.
Android işletim sistemli cihazlarda ise sanıyorum ki kullanılan ekrana göre max çözünürlüğü seçtiriyor. BlackSea clearidas arkadaşın telefonun ekranı 1080x1920 çözünürlükte olduğu için max 1080p seçeneği çıkıyor. Sizin telefonda ise durum farklı, ekranınız 18:9 oranında olduğu için 16:9 video oynattığınızda çözünürlüğünüz 1080x1920'ye düştüğü için sizde de max 1080p seçeneği çıkıyor.

Videoları Auto/480p'de açmasının sebebi YouTube'un taktiği, küçük ekranlarda yeter diyerek hem bizim kotamızı hem de kendi sunucularını düşünüyor.:kiskis

hatta bazı videoları açarken bir bakıyorum(Google den girdiğim zaman bile) 380 görüyorum yaw zaten max.1080p oluyor seçersem
gerçi elimdeki bit kadar ekrandan 1080 veya 2160 izlesem ne olur!

ben sadece seçeneklerden bahsettim ve GoogleCHROME daha yüksek değerleri verebiliyor

normal de PC den izliyorum böyle içerikleri,telefon beni bu konuda hiç kesmiyor,gözlerime yazık diyorum ve PC aynı zaman da
42lik panele de bağlı olduğu için aynı yer de,oradan izliyorum,22 lik monitör bile bit kadar geliyor artık gözüme!

Bizim Kotalar zaten hikaye hocam,AKK 75Gb bende 5/6 günde dolar veya 10gün gittimi iyi gitmiş yaw diyorum!
bu ay sanırım iyi gidiyoruz henüz 75Gb dolmadı

Şubat da taahhüt bitiyor kesinlikle mevcut tarife de kalmayıp AKK siz Platin pakete geçeceğim! 35 veya 50 Mb alıp
şöyle güzel bir teklif sunsanlar diye bekleyeceğim!!

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
Bilgisayardaki tarayıcıdan açtığınızda YouTube sizin ekran çözünürlüğünüzü bilmediği için hangi çözünürlük varsa önünüze sunuyor hocam.
Android işletim sistemli cihazlarda ise sanıyorum ki kullanılan ekrana göre max çözünürlüğü seçtiriyor. BlackSea clearidas arkadaşın telefonun ekranı 1080x1920 çözünürlükte olduğu için max 1080p seçeneği çıkıyor. Sizin telefonda ise durum farklı, ekranınız 18:9 oranında olduğu için 16:9 video oynattığınızda çözünürlüğünüz 1080x1920'ye düştüğü için sizde de max 1080p seçeneği çıkıyor.

Videoları Auto/480p'de açmasının sebebi YouTube'un taktiği, küçük ekranlarda yeter diyerek hem bizim kotamızı hem de kendi sunucularını düşünüyor.:kiskis
Bende bunu anlamıyorum arkadaş 4K video. Çekme özelliği olan telefonun görüntü kalitesi full hd

unreleased Çevrimdışı

unreleased 

Aktif Üye
7 Ocak 2018
422
hatta bazı videoları açarken bir bakıyorum(Google den girdiğim zaman bile) 380 görüyorum yaw zaten max.1080p oluyor seçersem
gerçi elimdeki bit kadar ekrandan 1080 veya 2160 izlesem ne olur!

ben sadece seçeneklerden bahsettim ve GoogleCHROME daha yüksek değerleri verebiliyor

normal de PC den izliyorum böyle içerikleri,telefon beni bu konuda hiç kesmiyor,gözlerime yazık diyorum ve PC aynı zaman da
42lik panele de bağlı olduğu için aynı yer de,oradan izliyorum,22 lik monitör bile bit kadar geliyor artık gözüme!

Bizim Kotalar zaten hikaye hocam,AKK 75Gb bende 5/6 günde dolar veya 10gün gittimi iyi gitmiş yaw diyorum!
bu ay sanırım iyi gidiyoruz henüz 75Gb dolmadı

Şubat da taahhüt bitiyor kesinlikle mevcut tarife de kalmayıp AKK siz Platin pakete geçeceğim! 35 veya 50 Mb alıp
şöyle güzel bir teklif sunsanlar diye bekleyeceğim!!
Gözler büyük ekrana alışınca, küçük ekranlar olduğundan daha küçük geliyor valla. 10 sene önce mi ne odama 20 inçlik bi televizyon alınmıştı, ilk alındığında da gayet idealdi (hatta benim odam için büyüktü bile), sonrasında küçük gelmeye başlayınca kendisi görevini mutfak televizyonu olarak yapmaya başladı.:kiskis

Ben internetimi 50GB AKK ile kullanıyorum, 2. günde bitmiş oluyor.
Downloadlarımı gece 02.00-08.00 arası yaptığım için 35mbit ile hatırı sayılır şekilde indiriyorum, gündüz de 16 mbit yetiyor ki zaten evde olmuyorum.
Aslında benimki de züğürt tesellisi oluyor ama n'apalım, durum bu hocam.:bilmiyom

unreleased Çevrimdışı

unreleased 

Aktif Üye
7 Ocak 2018
422
Bende bunu anlamıyorum arkadaş 4K video. Çekme özelliği olan telefonun görüntü kalitesi full hd
Hocam öyle düşünmemek lazım. Sizin telefonun kamerası 12 mp yani 3024x4032 çözünürlükte, bu fotoğrafı ekranda piksel piksel görmek istiyorsanız da 3024x4032 çözünürlükte bir ekran kullanmanız lazım. Yani 4K'dan da yüksek çözünürlükte bir ekran.:kiskis

Öte yandan FHD ekranda FHD içerik izlemektense FHD bir ekranda 4K içerik izlemek daha keskin, daha net bir görüntü sunacaktır size.:ok

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,497
Beyler şu anda ilk şarj dan sonra 48 saat geçti,hala %46 da !!

yoksa herifler ilk açılışa özel BONUS filan mı verdiler yaw,Pa.tes,&Salı epeyi kullandım,bir sürü de video izledim,radyo dinledim
normal de kullanmadığım bir sürü iş yaptım v.s
böyle giderse,bir depo şarj bana 1 hafta filan gider yaw,sevdim bu olayı,bir önceki aleti bazen gün için de 2 defa şarj ediyordum
bir de nalet alet full-şarja en az 1,5saat de gelebiliyordu!

Dün bahsettiğim videolara da takılmıyorum sadece telefonu tanımak adına sormuştum,çok ufak ekranlara bana uymuyor
PC yi de evde genel de çok yoğun kullandığım için veya Hanım çocuk v.s zaten sürekli açık yaw!
GCard ı da 42lik panele takmıştım diğer çıkışta 22lik monitör de ama ben hep TV den izlerim

bilen bilir çok uzun zamandır şu Bulgar Planeta ya takılırım ben! siz de takılın iyi gidiyor,herifler 4K video da çekiyor hemde
çok uzun seneler dir!!! bizim havalara da çok benziyor! herifler İstanbul da bile clip çekiyor yaw,eskiden bu kanal Astra23,5
den FTA olarak izleniyordu sonra Bulgar "Payner TV" şirketi battı!! ülen Bulgar da paramı var da paralı paket yapıyorsunuz!
şimdi sanırım HellasSat da olmalı ama şifreli dir!

http://www.youtube.com/user/PlanetaOfficial

valla ben herifleri tek geçiyorum,izleyin bana hak vereceksiniz,ayrıca burada bizim Arnavutlar da var,ülen bu herifler de
iyice ilerlemiş bu işler de!

++

telefonda tek kafama takılan özellikle şu en üst satır da(ana menü) yüzde işareti,wireless seviyesi,hat seviyesi olan
yazılar bit kadar yahu,büyüteçle bakmak gerekiyor!

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,497
ilk ful şarjımı P.tesi saat 11:0 de yapmıştım,bugün Perşembe dolu dolu 3 gün-1 saat geçti şuanda depom da %25 yakıt daha var!

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
ilk ful şarjımı P.tesi saat 11:0 de yapmıştım,bugün Perşembe dolu dolu 3 gün-1 saat geçti şuanda depom da %25 yakıt daha var!
vallahi alkış xaiomi bu işi becermiş gibi gözüküyor. (viral reklam gibi oldu ama yanlış giden bişeler var üste biz para veriyoruz :haha:haha )

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
Bu arada dün gezerken öyle bir kulaklık baktım ses kalitesi olarak ve bass olarak iyi modellermiş. denemedim bilmiyorum sadece ordaki kulaklıklar arasında ve çalışan arkadaşların söylediklerine göre konuşuyorum. bunlarıda kulaklık listesine ekliyebilirsiniz diye düşündüm özellikle jbl olan dikkatimi çekti sanırım fiyat performans ürünü bir model onun büyük kulaklık olanını kardeşim kullanıyor ses baya baya iyi .

4353663f-4ed5-43f1-91c8-5e7e783efe24-jpg.jpg

96839270-5fa0-48cc-8833-433741edc4c5-jpg.jpg

b55671d5-1852-42f8-b897-566665b4ee09-jpg.jpg

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,497
alacam güzel bir tane kulaklık bu günler de,elimdeki Asus olanın malzeme kalitesi süper yaw!

valla batarya olayını çok beğendim,ayrıca az da kullanmıyorum sayılır ve bolca da video filan izledim ve şimdi %22 kaldı!

sorum var;sıfıra kadarmı tüketeyim?? yoksa az da olsa kaldıktan sonramı takayım şarja,bugün akşama doğru sanırım biter??

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
alacam güzel bir tane kulaklık bu günler de,elimdeki Asus olanın malzeme kalitesi süper yaw!

valla batarya olayını çok beğendim,ayrıca az da kullanmıyorum sayılır ve bolca da video filan izledim ve şimdi %22 kaldı!

sorum var;sıfıra kadarmı tüketeyim?? yoksa az da olsa kaldıktan sonramı takayım şarja,bugün akşama doğru sanırım biter??
bitirmişken bence bitirin aza kadar bakın tam ne kadar gitti ikinci seferi ona göre karşılaştırırsınız. artık benim bildiğim yeni bataraylarda sıfır olunca tüket sonra fulle öyle al şarjdan o muhabbetler yok hatta biyerde okudum ne kadar doğru bilmiyorum xiaomi telefon için sabaha kadar şarja takmanıza gerek yok parça parça takmanız daha sağlıklı filan demişler. komple bitirip fullemeye de gerek yoktur sanırım ama ben ilk aldığımda hemen hemen çok aza indirip fulledim içim rahat etsin diye :)

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,497
saat 17:15 depo da hala %20 var yaw! 3gün+6saat oldu

saat 17:30 şu anda %19 a düştü ve "düşük batarya uyarısı aldım"!

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt