Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,006
Türkiye'ye mi gelecekler acaba? Neden Türk Lirası? :
valla gelseler bile türk lirası ile çekim yapmaları ilginç bir ayrıntı olmuş.
Gece gece bizi derin hayallere sevk etme derdim ama hakikaten neden lira koymuslar
Egerki xiaomi turkiyey giris yaparsa
Ilk isim Samsung S7edge Satmak Olacak.
fiyatlar imkansız aynı kalmaz ben öyle düşünüyorum. fiyatlar artar ama ne kadar artarsa artsın yine de özellik olarak performans olarak eşit olan rakiplerinden çok daha ucuz olacakları kesin.
Beyler ben tlf lar dan çakmam,en son çocuk 2016 da Asus Zenfone2 Laser aldı o da geçenler de kırıldı!
Garanti de zaten bitmişti,kullanıcı hatası da olunca,çöp oluverdi.
1/1,5 arası tlf bakıyorum yeniden,daha fazla vermem ben bunlara,"MARKA" filan diye bir takıntım da yok benim.
En son şunu önerdi bir arkadaş(bu işlerden güyya anlıyor!) "XIAOMI Redmi 5 Plus" 1,1/1,2 gibi fiyatı var,GSMARENA
dan inceledim bana fena değil gibi geldi(bu paraya yani)
Dün MM ye gittiğim de sordum;TR ye getiren Dist.firması yokmuş ve MM de satmıyormuş filan dedi
İthalatçı firma getiriyormuş bunları,ama Xiaomi markası TR de bildiğim kadarıyla epeyi çok satılıyor
++
Türk parası kullanması neden size ilginç geldi acep?? çok normal,dünya da MARKA hastası bir kaç millet kaldı!
Amerikalılar ve Türkler de bunun başını çekiyor yaw!
Çin linin ise TR artık evi oldu yaw! o da biliyor tüm milletlerin en zayıf noktalarını!
Dolayısıyla TL kullanması çok doğaldır uyanığın!
Kore ye ve Japonya ya gidin,herifler nasıl milliyetçi(ama harbi olanın dan )nasıl "millici" o zaman anlarsınız,özellikle
KORE liler!
Bize gelirsek dünya da artık çoğu şey de "Lider" olduğumuz gibi bu MARKA manyaklığın da da Lideriz!
%100 yerli bile olsa illa ki bir kulp takar ve beğenmeyiz! ya da illa ki MARKA diye bir şeylerin peşine takılırız!
Kaldı ki artık çoğu sektir de milli veya %100 yerli filan diye bir şey üretmemiz de söz konusu değildir
özellikle "tüketim" sektöründe ve buna telefonlar da dahildir tabiki,herifin kıçında doğru dürüst pantol
yok,üç-kuruş maaşı avrdır elindeki telefona bakın!
yaw bizi MARKA olayı yaktı!
fiyata çok odaklanmıyorum ama j7 prime bu bahsettiğim üç cihazdan da aşağıda kalıyor benim fikrim. p2 ye de bir göz atın derim.ilk adaylarım;Redmi 5Plus ile Mi A1 alternatif olarak J7Prime var(Cuma günü burada yeni bir
Vatan Şb. açılıyor herifler bu cihaza 900 kağıt fiyat göstermişler ki şu anda bu cihaz 1200/1600
gibi satılıyor ama net den 900 kağıda sıfır satan firmarlar da gördüm,bizim İzmir işi!!
Arkadaşım da bu var LG den K10 sattı bunu aldı şimdi pişman gibi! üstelik bugün duyunca 900
kağıdı ki o 1300 kağıda almıştı 2 ay önce keşke bekleseydim diyor!
yaw ban kimin getirdiğine açıkçası çok takılmıyorum,Dist.bile olsa bir alay sorun çıkabiliyor;zaten herifler
her bir şeye kafadan "kullanıcı hatası" diyorlar
geçen Antalya Samsung ana servise gitmiştim;Bluray cihazım da sorun vardı ve hemen hallettiler ama orası
ana-baba günü gibiydi yaw,millet gelmiş kavga ediyordu görevlilerle ziras herkese kullanıcı hatası deyince millet
isyan ediyordu!(tlf. dan bahsediyorum diğer Samy ürünleri değildi bunlar) ülen bu ne iştir dedim