By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,026
Uygulamalardan biri seçilir.Bende onu merak ediyorum benim işletme ne kararı alacak çünkü bir sürü gurup var
Son düzenleme:
Uygulamalardan biri seçilir.Bende onu merak ediyorum benim işletme ne kararı alacak çünkü bir sürü gurup var
Malum firmada iç iletişim için yazıversin bir uygulama çok mu zor.Bende onu merak ediyorum benim işletme ne kararı alacak çünkü bir sürü gurup var
Hocam mesajları açıp işleyecek olsalar çok daha ciddi olurdu olay. O boyutta değil. Verileri serverda değil kullanıcı tarafında tutuyoruz serverlarda bulunan okunmayan mesajlarda şifreli biçimde saklanıyor diye açıklama yaptılar. Bu tip uygulamaların en kritik özelliği o şifreli mesajlaşma zaten. Tam nasıl kullandıklarını bilmiyorum ama şifreleme anahtarları cihaz üzerinde tutuluyorsa kendilerinin açıp okuması da mümkün değil.Fiko öyle deme, kendi aramızda laklak ettiğimiz kısmını es geçiyorum.
İşyerinde kullanıyoruz ciddi bilgiler yazılıp çiziliyor (sivile açık olmayan bilgiler), Özel yazışmalarımız bile burdan yapıyorduk.
adamlar bunlar işleyeceğim ve paylaşacağım değince kursağıma yumruk gibi oturdu.
Minareyi çalan kılıfını uydurur diye bir ata sözü var.Hocam mesajları açıp işleyecek olsalar çok daha ciddi olurdu olay. O boyutta değil. Verileri serverda değil kullanıcı tarafında tutuyoruz serverlarda bulunan okunmayan mesajlarda şifreli biçimde saklanıyor diye açıklama yaptılar. Bu tip uygulamaların en kritik özelliği o şifreli mesajlaşma zaten. Tam nasıl kullandıklarını bilmiyorum ama şifreleme anahtarları cihaz üzerinde tutuluyorsa kendilerinin açıp okuması da mümkün değil.
Bunu başka arkadaşlarımdan da duydum.10 dk önce evde konuştuğumuz muhabetten sonra internette de reklam olarak bahsedilen şeyler geliyorsa
Hocam öyle bir şey yapabilecek olsalar zaten ortaya çıkar bir şekilde. Kullandıkları teknolojinin olayı uçtan uca şifreleme dedikleri şeyin mantığı zaten iletim sırasında okunamaması. Eğer şeffaflık ilkelerine aykırı bir şey yaparlarsa AB bölgesinde ciddi zarar görürler. Adamların tekelleşme için yazdıkları cezalar bile dünya para böyle bir şey ortaya çıksa yasaklayabilirler bile. Bu arada Telegramda aynı şifrelemeyi kullanabilmek için gizli sohbet özelliğini açmanız gerekiyor bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.Minareyi çalan kılıfını uydurur diye bir ata sözü var.
Şifrede anahtarda hepsi kendilerindedir.
Bizzat yaşadık ailecek...Bunu başka arkadaşlarımdan da duydum.
Bizzat yaşadık ailecek...
* * *
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın.
Bilmiyorum gelmediSana haber gelmedi mi?
Duymama gerek yok abi gerçek ?Bunu başka arkadaşlarımdan da duydum.
Tercih yapmak gerekiyor kime vereceğiz Bilgilerimizi.
Whatsaap Amerika
Telegram Rus
Bip Türkiye
Ban teraspy
Bunu başka arkadaşlarımdan da duydum.
Bunu yıllardır yazıyor ve söylüyorum ama taş devri insanı olduğumdan kimse inanmıyorDuymama gerek yok abi gerçek ?
Sohbetleri silmezsen inceleyebilir.Neden türkiye neden AB değil nasıl çakallık yapacaklarını kendileri bile bilmiyor şimdi benim whatsapta bazı arkadaşlarla iş icabı 2019 dan beri yazışmalarım var bunları gerek sesli gerek yazışma bunları onları kullanabilcekmi ? yani
Sizinkiler de yapabilir. Bu zamana kadar yapmamaları büyük hataydı.Vestel efendi iç iletişim için yazıversin bir uygulama çok mu zor.