Önemli Vestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları Talep Başlığı

@kral43online,
Panel yazılım rica etsem yardımcı olur musunuz

IMG-20230721-WA00050815312bb4febcdd.jpg
IMG-20230721-WA0004dfabf62cbe65e8bc.jpg
Mesajınızı doğru konuya taşıdım. Dün sorduğum soruyu tekrar edeyim. TV' deki problem nedir? Donanım değişikliği (Panel, anakart) yapıldı mı?

Ana kart değişimi yaptım panel yazılım i farklı olduğu için istiyorum

Anladığım kadarıyla renk probleminiz var ve anakart birebir aynısı ile değişim yapılmış.

Panel dosyası verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimlerinizi kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

Anladığım kadarıyla renk probleminiz var ve anakart birebir aynısı ile değişim yapılmış.

Panel dosyası verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimlerinizi kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Oldu çok teşekkür ler iyiki varsınız

Onu da çözeriz. Aşağıdaki konuyu okuyup TV' den bir panel dosyası alın.

Wetransfer gibi bir dosya paylaşımı alanına atıp aşağıdaki konuda bana gönderin.

Ben düzenleyip geri göndereceğim.
Hocam aşağıdaki linke ekledim tv den kopyalanan dosyaları

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Hocam aşağıdaki linke ekledim tv den kopyalanan dosyaları

Gecikme için kusura bakmayın. Maalesef dosyalar alınmamış. En alttaki dosyanın uzantısını "mbxxx > mb140" olarak değiştirmeniz gerekiyordu. Onu yapıp tekrar dener misiniz?

Gecikme için kusura bakmayın. Maalesef dosyalar alınmamış. En alttaki dosyanın uzantısını "mbxxx > mb140" olarak değiştirmeniz gerekiyordu. Onu yapıp tekrar dener misiniz?
Estağfurullah, asıl siz kusura bakmayın, yanlış dosyayı eklemişim, düzelttim.

Zip içerisindeki klasörü Belleğe kopyalayın. Menu 4725 "USB Operations" seçeneği ile yükleyin. Sonucu bildirin.
Yanlış anladıysam özür dilerim,
Benim size gönderdiğim dosyayı mı yükleyeyim?, yada herhangi bir zip gönderdiyseniz göremedim.

Yanlış anladıysam özür dilerim,
Benim size gönderdiğim dosyayı mı yükleyeyim?, yada herhangi bir zip gönderdiyseniz göremedim.
Bende aynı hatayı yapmışım. :(

Zip içerisindeki klasörü Belleğe kopyalayın. Menu 4725 "USB Operations" seçeneği ile yükleyin. Sonucu bildirin.

Bende aynı hatayı yapmışım. :(

Hocam sorun çözüldü :)

Çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız.
Elinize, emeğinize sağlık.

Geri
Üst Alt