slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Mesajları taşıdım. Diğer konuyu meşgul etmeyelim. Şimdi, panel etiketinin görüntüsü mevcut mu? Atabilir misiniz?yok olusmadı ustad
Mesajları taşıdım. Diğer konuyu meşgul etmeyelim. Şimdi, panel etiketinin görüntüsü mevcut mu? Atabilir misiniz?yok olusmadı ustad
Mesajları taşıdım. Diğer konuyu meşgul etmeyelim. Şimdi, panel etiketinin görüntüsü mevcut mu? Atabilir misiniz?
Panel yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
hocam tesekkur ederım ellerıne saglık tv acıldı duzeldı fakat bu tv uydulu tv uydu kısmı yok suanPanel yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
hocam tesekkur ederım ellerıne saglık tv acıldı duzeldı fakat bu tv uydulu tv uydu kısmı yok suan
Daha önce yazılım denemiş miydiniz?hocam tesekkur ederım ellerıne saglık tv acıldı duzeldı fakat bu tv uydulu tv uydu kısmı yok suan
USTAD FORUM a yazdıktan sonra 1 tane yazılımdenedım ıstemeden o sıra oıldu sanırım gıttı o kısımDaha önce yazılım denemiş miydiniz?
Bunu şundan dolayı soruyorum, bizim verdiğimiz kurtarma yazılımı uydulu versiyon içindi. Full yazılım henüz vermedik. Panel yazılımı da uydu kısmına zaten dokunmaz. Ondan dolayı uydu kısmı gitmiş olabilir. By_Trol ustamı etiketliyorum, müsait olduğunda full yazılımı paylaşacaktır. Şu ana kadar olan kısım için rica ederiz.
Muhtemelen o yüzden oldu. Dediğim gibi cihazınıza özel yazılımı By_Trol ustamız paylaşacak. Bir ihtimal yarın sabaha kalabilir. Onu yükledikten sonra tamamen düzelmiş olacak. O yazılımı denememiş olsaydınız aslında iş bitmişti.USTAD FORUM a yazdıktan sonra 1 tane yazılımdenedım ıstemeden o sıra oıldu sanırım gıttı o kısım
haklısınz ustad biraz acele davrandık oyuzden oldu cok teskkur ederım sımdı sayenızde ters bır kart daha vardı oda duzeldı calısıyor suan TROLL USTAMI beklıcez sabaha artık hayırlı aksamlar dılerım ustadMuhtemelen o yüzden oldu. Dediğim gibi cihazınıza özel yazılımı By_Trol ustamız paylaşacak. Bir ihtimal yarın sabaha kalabilir. Onu yükledikten sonra tamamen düzelmiş olacak. O yazılımı denememiş olsaydınız aslında iş bitmişti.
Özellikle bir noktaya dikkat edin. Biz yazılımları cihaz bilgilerine özel paylaşıyoruz. Burada seri numarası, panel numarası v.b. önemli. Bir dahaki sefere bunlara dikkat ederseniz kolay kolay sıkıntı olmaz. (Hatta bazen "Ne olacak bissürü 82 yazılım var ver işte birini yau" diyen üyelerimizde bize kızıyor. )haklısınz ustad biraz acele davrandık oyuzden oldu cok teskkur ederım sımdı sayenızde ters bır kart daha vardı oda duzeldı calısıyor suan TROLL USTAMI beklıcez sabaha artık hayırlı aksamlar dılerım ustad
Bu silinmiş büyük ihtimal benim konuma uyuyor dosyaya nerden ulaşabilirim tekrar yükleyebilirmisiniz?Panel profile for 17MB82 panel VES390UNDC-01
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Look. Panel profileBu silinmiş büyük ihtimal benim konuma uyuyor dosyaya nerden ulaşabilirim tekrar yükleyebilirmisiniz?
Sanırım tv tamiri ile uğraşıyorsun,cevaplardan öyle anladığımı belirteyimhaklısınz ustad biraz acele davrandık oyuzden oldu cok teskkur ederım sımdı sayenızde ters bır kart daha vardı oda duzeldı calısıyor suan TROLL USTAMI beklıcez sabaha artık hayırlı aksamlar dılerım ustad
Sizin sorununuz panel yazılımı ile ilgili olduğu için mesajınızı taşıdım. Aşağıdaki konuyu okuyarak TV' den panel dosyası alın ve bana iletin;merhaba kolay gelsin vestel 43fb7550 tv var anakart degişti 17mb96 takıldı üstündeki de 17mb96 idi ekran ters ve lvds map ayarları bozuk full yazılım lazım yardım cı olabilir misiniz acaba