Önemli Vestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları Talep Başlığı

C Çevrimdışı

camelot41

Aktif Üye
17 Tem 2020
108
28
Mesajları taşıdım. Diğer konuyu meşgul etmeyelim. Şimdi, panel etiketinin görüntüsü mevcut mu? Atabilir misiniz?

WhatsApp-Image-2023-08-11-at-23.03.08.jpg

C Çevrimdışı

camelot41

Aktif Üye
17 Tem 2020
108
28
Moderatör tarafında düzenlendi:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
hocam tesekkur ederım ellerıne saglık tv acıldı duzeldı fakat bu tv uydulu tv uydu kısmı yok suan

WhatsApp-Image-2023-08-11-at-23.11.39.jpg
Daha önce yazılım denemiş miydiniz?

Bunu şundan dolayı soruyorum, bizim verdiğimiz kurtarma yazılımı uydulu versiyon içindi. Full yazılım henüz vermedik. Panel yazılımı da uydu kısmına zaten dokunmaz. Ondan dolayı uydu kısmı gitmiş olabilir. By_Trol By_Trol ustamı etiketliyorum, müsait olduğunda full yazılımı paylaşacaktır. Şu ana kadar olan kısım için rica ederiz. :ok

C Çevrimdışı

camelot41

Aktif Üye
17 Tem 2020
108
28
Daha önce yazılım denemiş miydiniz?

Bunu şundan dolayı soruyorum, bizim verdiğimiz kurtarma yazılımı uydulu versiyon içindi. Full yazılım henüz vermedik. Panel yazılımı da uydu kısmına zaten dokunmaz. Ondan dolayı uydu kısmı gitmiş olabilir. By_Trol By_Trol ustamı etiketliyorum, müsait olduğunda full yazılımı paylaşacaktır. Şu ana kadar olan kısım için rica ederiz. :ok
USTAD FORUM a yazdıktan sonra 1 tane yazılımdenedım ıstemeden o sıra oıldu sanırım gıttı o kısım

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
USTAD FORUM a yazdıktan sonra 1 tane yazılımdenedım ıstemeden o sıra oıldu sanırım gıttı o kısım
Muhtemelen o yüzden oldu. Dediğim gibi cihazınıza özel yazılımı By_Trol By_Trol ustamız paylaşacak. Bir ihtimal yarın sabaha kalabilir. Onu yükledikten sonra tamamen düzelmiş olacak. O yazılımı denememiş olsaydınız aslında iş bitmişti.

C Çevrimdışı

camelot41

Aktif Üye
17 Tem 2020
108
28
Muhtemelen o yüzden oldu. Dediğim gibi cihazınıza özel yazılımı By_Trol By_Trol ustamız paylaşacak. Bir ihtimal yarın sabaha kalabilir. Onu yükledikten sonra tamamen düzelmiş olacak. O yazılımı denememiş olsaydınız aslında iş bitmişti.
haklısınz ustad biraz acele davrandık oyuzden oldu cok teskkur ederım sımdı sayenızde ters bır kart daha vardı oda duzeldı calısıyor suan TROLL USTAMI beklıcez sabaha artık hayırlı aksamlar dılerım ustad

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
haklısınz ustad biraz acele davrandık oyuzden oldu cok teskkur ederım sımdı sayenızde ters bır kart daha vardı oda duzeldı calısıyor suan TROLL USTAMI beklıcez sabaha artık hayırlı aksamlar dılerım ustad
Özellikle bir noktaya dikkat edin. Biz yazılımları cihaz bilgilerine özel paylaşıyoruz. Burada seri numarası, panel numarası v.b. önemli. Bir dahaki sefere bunlara dikkat ederseniz kolay kolay sıkıntı olmaz. (Hatta bazen "Ne olacak bissürü 82 yazılım var ver işte birini yau" diyen üyelerimizde bize kızıyor. :haha)

Hayırlı akşamlar dileriz.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sanırım tv tamiri ile uğraşıyorsun,cevaplardan öyle anladığımı belirteyim :ok

G Çevrimdışı
19 Kas 2020
1
49
merhaba kolay gelsin vestel 43fb7550 tv var anakart degişti 17mb96 takıldı üstündeki de 17mb96 idi ekran ters ve lvds map ayarları bozuk full yazılım lazım yardım cı olabilir misiniz acaba

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
merhaba kolay gelsin vestel 43fb7550 tv var anakart degişti 17mb96 takıldı üstündeki de 17mb96 idi ekran ters ve lvds map ayarları bozuk full yazılım lazım yardım cı olabilir misiniz acaba
Sizin sorununuz panel yazılımı ile ilgili olduğu için mesajınızı taşıdım. Aşağıdaki konuyu okuyarak TV' den panel dosyası alın ve bana iletin;

Geri
Üst Alt