slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Mesajınızı doğru konuya taşıdım. Dün sorduğum soruyu tekrar edeyim. TV' deki problem nedir? Donanım değişikliği (Panel, anakart) yapıldı mı?
Mesajınızı doğru konuya taşıdım. Dün sorduğum soruyu tekrar edeyim. TV' deki problem nedir? Donanım değişikliği (Panel, anakart) yapıldı mı?
Değişen anakartın etiket görselini paylaşın. Panel görüntüsünde problem varsa onun görüntüsünü de paylaşın.Ana kart değişimi yaptım panel yazılım i farklı olduğu için istiyorum
Anladığım kadarıyla renk probleminiz var ve anakart birebir aynısı ile değişim yapılmış.
Oldu çok teşekkür ler iyiki varsınızAnladığım kadarıyla renk probleminiz var ve anakart birebir aynısı ile değişim yapılmış.
Panel dosyası verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimlerinizi kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Çok sevindim. Rica ederiz. Sizin de ellerinize sağlık.Oldu çok teşekkür ler iyiki varsınız
Hocam aşağıdaki linke ekledim tv den kopyalanan dosyalarıOnu da çözeriz. Aşağıdaki konuyu okuyup TV' den bir panel dosyası alın.
Önemli - Vestel tv panel dosyası alma
Aslında çoktan ayarlamış ve yüklemiştim ,ama forumda link vermemiştim ,bugün sevgili @fikoloji nin konusunda "nasıl alınır" yazılınca hadi forumda vereyim dedim.Vestel ve üretimi tvlerden panel dosyalarını usbye kaydetmek için kullanılır.İçinden çıkan OKU.txt okuyun :ok Nasıl yaparım: 1-Dosyayı...tavsiyeforumu.com
Wetransfer gibi bir dosya paylaşımı alanına atıp aşağıdaki konuda bana gönderin.
Önemli - Vestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları Talep Başlığı
Tavsiyeforumu Ailesinden Hepinize Merhaba; Bildiğiniz üzere sosyal dünya üzerinde gerek meslek erbabı, gerekse son kullanıcı olarak herkese eşit mesafede ve herkese AÇIK KAYNAK olarak bilgi ve yazılım desteği sunmak konusunda çaba gösteren bir aileyiz. Bu doğrultuda büyük uğraş sarf edip, uzun...tavsiyeforumu.com
Ben düzenleyip geri göndereceğim.
Gecikme için kusura bakmayın. Maalesef dosyalar alınmamış. En alttaki dosyanın uzantısını "mbxxx > mb140" olarak değiştirmeniz gerekiyordu. Onu yapıp tekrar dener misiniz?Hocam aşağıdaki linke ekledim tv den kopyalanan dosyaları
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Estağfurullah, asıl siz kusura bakmayın, yanlış dosyayı eklemişim, düzelttim.Gecikme için kusura bakmayın. Maalesef dosyalar alınmamış. En alttaki dosyanın uzantısını "mbxxx > mb140" olarak değiştirmeniz gerekiyordu. Onu yapıp tekrar dener misiniz?
Zip içerisindeki klasörü Belleğe kopyalayın. Menu 4725 "USB Operations" seçeneği ile yükleyin. Sonucu bildirin.Estağfurullah, asıl siz kusura bakmayın, yanlış dosyayı eklemişim, düzelttim.
Yanlış anladıysam özür dilerim,Zip içerisindeki klasörü Belleğe kopyalayın. Menu 4725 "USB Operations" seçeneği ile yükleyin. Sonucu bildirin.
Bende aynı hatayı yapmışım. :(Yanlış anladıysam özür dilerim,
Benim size gönderdiğim dosyayı mı yükleyeyim?, yada herhangi bir zip gönderdiyseniz göremedim.
Hocam sorun çözüldüBende aynı hatayı yapmışım. :(
Zip içerisindeki klasörü Belleğe kopyalayın. Menu 4725 "USB Operations" seçeneği ile yükleyin. Sonucu bildirin.