Önemli Vestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları Talep Başlığı

Ç Çevrimdışı

ÇELİK elektornik

Yeni Üye
24 Tem 2020
6
36
K kral43online,
Panel yazılım rica etsem yardımcı olur musunuz

IMG-20230721-WA00050815312bb4febcdd.jpg
IMG-20230721-WA0004dfabf62cbe65e8bc.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
olcum yaptım usb portta 12 v geliyormuş oyuzden usb yaktı şimdi nir parcayı degiştim 5 v düşürdüm bir tane usb bulup deneyecegim usta olumlu yada olumsuz bilgi veririm şimdiden teşekkur ederim
Yanıtınız için teşekkürler. USB port arızası pek normal gibi görünmüyor, umarım yazılımla problem çözülür.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
benim hatam eski karta smd bobin vardı diyerinde yoktu bende sokup taktım hata yaptım 2 tane usb cöp oldu tecrube oldu
İşte bizim her zaman söylediğimiz durum. Kart model numaraları aynı olsa bile seri numaraları ve çıkış zamanlarına göre donanım yönünden de güncelleniyorlar. Hani her fırsatta ısrarla istediğimiz Seri numarası bilgisinin sebebi. 😉

M Çevrimdışı

mduman028

Yeni Üye
11 Nis 2023
16
29
Forum ve sosyal ortamlarda tamamı büyük harfle mesaj yazmak BAĞIRMAK anlamına gelir ve yasaktır. İlk mesajınızı bu kurala göre tekrar düzenleyin.
yani burda okadar yazı yazılıyor hiç bir şekilde yazım kurallarına dikkat edilmiyor da büyük half ile yazı yazdığım içinmi sıkıntı oluyor ben bu olayı etik bulmadım açıkçası nerede yazıyor böyle bir yazı ben okuyamadım kuralları yanlış olan birşey olarak düşünmedim.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
yani burda okadar yazı yazılıyor hiç bir şekilde yazım kurallarına dikkat edilmiyor da büyük half ile yazı yazdığım içinmi sıkıntı oluyor ben bu olayı etik bulmadım açıkçası nerede yazıyor böyle bir yazı ben okuyamadım kuralları yanlış olan birşey olarak düşünmedim.
Söz konusu hatayı, ne anlama geldiğini ve neden yapılmaması gerektiğini sizinle paylaştım. Ben moderatörüm ve bulunduğunuz topluluklarda sağlanan moderasyona uymanız gerektiği tüm topluluklarda sabittir. Düzenlemeyi yapmayacak olursanız forum içeriğinden yararlanamaz, konuyu SPAM mesaja (Farklı konulara sadece + v.b. karakterlerle gereksiz mesaj) çevirerek devam ettirirseniz, forumdan uzaklaştırılırsınız.

Geri
Üst Alt