slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Çok güzel. Rica ederiz. Kolay gelsin.teşekkürler oldu ustam
Çok güzel. Rica ederiz. Kolay gelsin.teşekkürler oldu ustam
TV' deki problem nedir?
olcum yaptım usb portta 12 v geliyormuş oyuzden usb yaktı şimdi nir parcayı degiştim 5 v düşürdüm bir tane usb bulup deneyecegim usta olumlu yada olumsuz bilgi veririm şimdiden teşekkur ederimİki belleği de PC görmüyor mu?
Yanıtınız için teşekkürler. USB port arızası pek normal gibi görünmüyor, umarım yazılımla problem çözülür.olcum yaptım usb portta 12 v geliyormuş oyuzden usb yaktı şimdi nir parcayı degiştim 5 v düşürdüm bir tane usb bulup deneyecegim usta olumlu yada olumsuz bilgi veririm şimdiden teşekkur ederim
benim hatam eski karta smd bobin vardı diyerinde yoktu bende sokup taktım hata yaptım 2 tane usb cöp oldu tecrube olduYanıtınız için teşekkürler. USB port arızası pek normal gibi görünmüyor, umarım yazılımla problem çözülür.
İşte bizim her zaman söylediğimiz durum. Kart model numaraları aynı olsa bile seri numaraları ve çıkış zamanlarına göre donanım yönünden de güncelleniyorlar. Hani her fırsatta ısrarla istediğimiz Seri numarası bilgisinin sebebi.benim hatam eski karta smd bobin vardı diyerinde yoktu bende sokup taktım hata yaptım 2 tane usb cöp oldu tecrube oldu
Önce mesajınızdaki büyük harfle yazımı düzeltin!hala cevap alamadım aciliyeti var ...
Önce mesajınızdaki büyük harfle yazımı düzeltin!
Forum ve sosyal ortamlarda tamamı büyük harfle mesaj yazmak BAĞIRMAK anlamına gelir ve yasaktır. İlk mesajınızı bu kurala göre tekrar düzenleyin.Anlamadım dediğinizi ?
yani burda okadar yazı yazılıyor hiç bir şekilde yazım kurallarına dikkat edilmiyor da büyük half ile yazı yazdığım içinmi sıkıntı oluyor ben bu olayı etik bulmadım açıkçası nerede yazıyor böyle bir yazı ben okuyamadım kuralları yanlış olan birşey olarak düşünmedim.Forum ve sosyal ortamlarda tamamı büyük harfle mesaj yazmak BAĞIRMAK anlamına gelir ve yasaktır. İlk mesajınızı bu kurala göre tekrar düzenleyin.
Söz konusu hatayı, ne anlama geldiğini ve neden yapılmaması gerektiğini sizinle paylaştım. Ben moderatörüm ve bulunduğunuz topluluklarda sağlanan moderasyona uymanız gerektiği tüm topluluklarda sabittir. Düzenlemeyi yapmayacak olursanız forum içeriğinden yararlanamaz, konuyu SPAM mesaja (Farklı konulara sadece + v.b. karakterlerle gereksiz mesaj) çevirerek devam ettirirseniz, forumdan uzaklaştırılırsınız.yani burda okadar yazı yazılıyor hiç bir şekilde yazım kurallarına dikkat edilmiyor da büyük half ile yazı yazdığım içinmi sıkıntı oluyor ben bu olayı etik bulmadım açıkçası nerede yazıyor böyle bir yazı ben okuyamadım kuralları yanlış olan birşey olarak düşünmedim.