görüntü bu şekilde buna göre yazılım varmı kart 17mb110s
Önce mesajınızı küçük harflerle düzenleyin. Sonra konunun ilk mesajını okuyun! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! Panelin sorunlu görüntüsünü de TV ön cephesi tam olarak görünecek şekilde GÖRSEL olarak paylaşın!PNL=23634683
VPAZ:20275325
VES430UNDH-2D-N11
PANEL YAZILIMI İHTİYACI VARDIR YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ CÜMLETEN HAYIRLI İŞLER SAYGI DEĞER USTALAR
İçeriği taşıdım ve olması gerekenleri mesaj olarak yazdım! Neden sürekli yeni konu açıyorsunuz! Paneldeki sorunlu görüntüyü de paylaşın!Panel yazılımı ihtiyacı vardır mb211s anakart takıldı görüntü ters ve negatif cümleten hayırlı işler
İçeriği taşıdım ve olması gerekenleri mesaj olarak yazdım! Neden sürekli yeni konu açıyorsunuz! Paneldeki sorunlu görüntüyü de paylaşın!
Eklendi hocam kusura bakmayın pcden yapıyorum baya bi karışık geldi. Neden bu kadar yükseldiniz onu anlamadım ?İçeriği taşıdım ve olması gerekenleri mesaj olarak yazdım! Neden sürekli yeni konu açıyorsunuz! Paneldeki sorunlu görüntüyü de paylaşın!
Eklendi hocam kusura bakmayın pcden yapıyorum baya bi karışık geldi. Neden bu kadar yükseldiniz onu anlamadım ?
Önemli - Vestel tv panel dosyası alma
Aslında çoktan ayarlamış ve yüklemiştim ,ama forumda link vermemiştim ,bugün sevgili @fikoloji nin konusunda "nasıl alınır" yazılınca hadi forumda vereyim dedim.Vestel ve üretimi tvlerden panel dosyalarını usbye kaydetmek için kullanılır.İçinden çıkan OKU.txt okuyun :ok Nasıl yaparım: 1-Dosyayı...tavsiyeforumu.com
Yukarıdaki konuyu okuyarak TV' den panel dosyası alın bana gönderin. Düzenleyip geri göndereceğim.
dosyayı nasıl size göndereceğimÖnemli - Vestel tv panel dosyası alma
Aslında çoktan ayarlamış ve yüklemiştim ,ama forumda link vermemiştim ,bugün sevgili @fikoloji nin konusunda "nasıl alınır" yazılınca hadi forumda vereyim dedim.Vestel ve üretimi tvlerden panel dosyalarını usbye kaydetmek için kullanılır.İçinden çıkan OKU.txt okuyun :ok Nasıl yaparım: 1-Dosyayı...tavsiyeforumu.com
Yukarıdaki konuyu okuyarak TV' den panel dosyası alın bana gönderin. Düzenleyip geri göndereceğim.
Bir konudan devam edilmesi daha uygun olur her bölüme yazmanız takip açısından da hoş değil alakasız bir bölümde olması da hoş değilEklendi hocam kusura bakmayın pcden yapıyorum baya bi karışık geldi. Neden bu kadar yükseldiniz onu anlamadım ?
Buradaki linke yükleyin paylaşım linkini yazın slowfood üstat ilgilenir.dosyayı nasıl size göndereceğim
dosyayı nasıl size göndereceğim
veya dosya.tc ya da gdrive hiç farketmez. Herhangi bir kanalla usb içeriğinde oluşan dosyaları iletebilirsiniz.Buradaki linke yükleyin paylaşım linkini yazın slowfood üstat ilgilenir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Buradaki linke yükleyin paylaşım linkini yazın slowfood üstat ilgilenir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.