slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
USB Operations ile yükleyin. Sonucu bildirin.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Takılan kartın seri nosunu da paylaşır mısınız?Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
İki belleği de PC görmüyor mu?2 usb denedim ikisinide görmedi hatta cıkardım bilgisayarda taktım bilgisyarda görmuyor
Mb211sTakılan kartın seri nosunu da paylaşır mısınız?
Hocam yazılımı yükledim ilk başta tersti düz oldu görüntü negatifti yine sonra fişten çıkardım taktım eski halinde ters ve negatiflik devam ediyorZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
USB Operations ile yükleyin. Sonucu bildirin.
Taktığınız kartta seri no etiketi yok.Mb211s
Hocam yazılımı yükledim ilk başta tersti düz oldu görüntü negatifti yine sonra fişten çıkardım taktım eski halinde ters ve negatiflik devam ediyor
Durum malesef aynı Ustam kendi kartında regal logosunda kalıyordu onu yapabilirsek onu yapalım elektronik bir arıza değilse eğerTaktığınız kartta seri no etiketi yok.
TV' den bir kez daha dosya alın ve gönderin. Yüklemede bir problem var mı onu kontrol edeceğim. Ondan sonra bir dosya daha göndereceğim.
Bu arada ilk görselde hem horizontal hem vertikal tersti. Son durum aynı mı?
Siz nasıl isterseniz. Panel yazılımı işi ha deyince bitmez. düzenleme yapıp size yönlendirmem gerekir. Ama isterseniz diğer kart arka etikette belirtilen orjinal kart ise ona uygun yazılımı paylaşabilirim.Durum malesef aynı Ustam kendi kartında regal logosunda kalıyordu onu yapabilirsek onu yapalım elektronik bir arıza değilse eğer
Taktığınız kartta seri no etiketi yok.
TV' den bir kez daha dosya alın ve gönderin. Yüklemede bir problem var mı onu kontrol edeceğim. Ondan sonra bir dosya daha göndereceğim.
Bu arada ilk görselde hem horizontal hem vertikal tersti. Son durum aynı mı?
Diğerinin görüntüsünde bir sorun yok cam gibi çıkıyor tek sorun regal logosunda kalması yine panel yazılımımı gerekir yoksa anakart yazılımı atsak kurtarır mıSiz nasıl isterseniz. Panel yazılımı işi ha deyince bitmez. düzenleme yapıp size yönlendirmem gerekir. Ama isterseniz diğer kart arka etikette belirtilen orjinal kart ise ona uygun yazılımı paylaşabilirim.
Full yazılım verdim. Bildirimlerden kontrol edin.Diğerinin görüntüsünde bir sorun yok cam gibi çıkıyor tek sorun regal logosunda kalması yine panel yazılımımı gerekir yoksa anakart yazılımı atsak kurtarır mı
Tamamdır yarın detayları sizinle paylaşacağım çok teşekkürler herşey içinFull yazılım verdim. Bildirimlerden kontrol edin.
Önemli Not: Bu TV arka kapak etiketini gönderdiğiniz, TV üzerindeki orjinal karta ait yazılımdır. Yerine taktığınız ve panel dosyasını güncellemeye çalıştığımız karta sakın yüklemeyin. Önce kart değişimini tekrar yapın, yüklemeyi gerçekleştirin ve sonucu yazın.
Olmayacak olursa panel yazılımını düzenlemeyle devam ederiz. Kolay gelsin, hayırlı işler.Tamamdır yarın detayları sizinle paylaşacağım çok teşekkürler herşey için
Bu etikete ve panele göre panel yazılımı verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor. Sonucu yazınCümleten hayırlı işler ustalarım resimdeki panelin yazılım ihtiyacı vardır mb211s anakart farklı taktım görüntü ters ve negatif tüm ustalara hayırlı işler dilerim
teşekkürler oldu ustamBu etikete ve panele göre panel yazılımı verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor. Sonucu yazın