40fx410 tv nin anakartı bozuldu 17 mb 82s kart taktım göruntu ters ve göruntu renkler karışık. Panel yazılımı olan varsa sevinirim.
Model : VES400UNDS-2D-N11
23292883
Mesajınız bir kez daha taşıdım. Başka konulara mesaj yazarak beklemeyin. Panel yazılımları ana konusu şu anda mesajınızın bulunduğu konudur.TV arka etiketi var mı? Eski anakart neydi?K kral43online,
Kolay gelsin ustam yenikart taktım panel yazılım lazım rica etsem yardımcı olur musunuz
Full yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor. Yükleme yaptıktan sonra sonucu yazın.32hb5000
17mb140
pnl:23382646
sn:7843483 701005
vpaz:20271921
donanım değişmedi
yazılım atınca ekran ters döndü panel yazılımı lazım
USTAD dedıklerını yapıoyrumbu bos dosya alıyor not defteri : wakeup_reasonsBu konuyu okuyarak TV' den panel dosyası alın;
Önemli - Vestel tv panel dosyası alma
Aslında çoktan ayarlamış ve yüklemiştim ,ama forumda link vermemiştim ,bugün sevgili @fikoloji nin konusunda "nasıl alınır" yazılınca hadi forumda vereyim dedim.Vestel ve üretimi tvlerden panel dosyalarını usbye kaydetmek için kullanılır.İçinden çıkan OKU.txt okuyun :ok Nasıl yaparım: 1-Dosyayı...tavsiyeforumu.com
Bu konuya mesaj olarak yazıp panel dosyasını dosya.tc, gdrive, wetransfer gibi bir alandan bana gönderin.
Önemli - Vestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları Talep Başlığı
Tavsiyeforumu Ailesinden Hepinize Merhaba; Bildiğiniz üzere sosyal dünya üzerinde gerek meslek erbabı, gerekse son kullanıcı olarak herkese eşit mesafede ve herkese AÇIK KAYNAK olarak bilgi ve yazılım desteği sunmak konusunda çaba gösteren bir aileyiz. Bu doğrultuda büyük uğraş sarf edip, uzun...tavsiyeforumu.com
Usb bellek içindeki dosyaların görüntüsünü atar mısınız?USTAD dedıklerını yapıoyrumbu bos dosya alıyor not defteri : wakeup_reasons
içinde bunlar yazıyor :
Sat Jan 1 00:00:23 2000 AC_POWER
Sat Jan 1 00:00:21 2000 AC_POWER
Sat Jan 1 00:00:21 2000 AC_POWER
Sat Jan 1 00:00:20 2000 AC_POWER
Sat Jan 1 00:00:20 2000 AC_POWER
Usb bellek içindeki dosyaların görüntüsünü atar mısınız?
mb90 uzantısını da mb82s yapıp tekrar deneyin. Belki s takısından almamış olabilir. Dosya aldığında belleğin içinde VESTEL_D1_Plus_PNL.bin dosyası oluşacak.
ustad yaptım dedıgını degıstrdım yıne olmadımb90 uzantısını da mb82s yapıp tekrar deneyin. Belki s takısından almamış olabilir. Dosya aldığında belleğin içinde VESTEL_D1_Plus_PNL.bin dosyası oluşacak.
Dosya adı konusunda hata yaptım. *.pqf ve *.ptf dosyaları olacak. USB bellek içinde hiç dosya oluşmadı mı?ustad yaptım dedıgını degıstrdım yıne olmadı
yok olusmadı ustadDosya adı konusunda hata yaptım. *.pqf ve *.ptf dosyaları olacak. USB bellek içinde hiç dosya oluşmadı mı?