Önemli Vestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları Talep Başlığı

P Çevrimdışı

polat079

Yeni Üye
14 Ağu 2023
14
44
Kaktığım Kartın üzerinde barkot var

WhatsApp-Image-2023-08-14-at-22.24.37.jpg

Bu yeni takdığım Kart
Çıkardığımda yoktu

P Çevrimdışı

polat079

Yeni Üye
14 Ağu 2023
14
44
Hocam yazılımı yükletikten sonra ekran ters döndü gürüntü düzelmedi bulanık gösteriyor
ilk verdiğiniz yazılımı yüklüyorum ekran düzeliyor fakat bulanık ve karıncalı göstermeye devam ediyor
sizi uğraştırdım hakkınızı helal edin size kolaylıklar dilerim iyi Akşamlar

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Hocam yazılımı yükletikten sonra ekran ters döndü gürüntü düzelmedi bulanık gösteriyor
ilk verdiğiniz yazılımı yüklüyorum ekran düzeliyor fakat bulanık ve karıncalı göstermeye devam ediyor
İşte bu yüzden TV üzerindeki yazılımı çekmeniz, bana göndermeniz, benim düzeltmem, tekrar size göndermem ve yüklemeniz gerekiyor. Eğer yapabilirseniz bilgi verin.

P Çevrimdışı

polat079

Yeni Üye
14 Ağu 2023
14
44
WhatsApp-Image-2023-08-15-at-01.11.34.jpg

Hocam bana ne yapılması gerektiğini söylerseniz ona göre ben bakıp size bilgi vereyim

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Önce ekranın düz olduğu yazılımdan panel dosyalarını al bakalım,2 adet dosya gelecek panelle alakalı.Aldığın panel dosyalarını bir yere yükle ve link ver , slowfood slowfood indirsin kontrol etsin,bir yerde hata yapıyorsundur ,veya dosyaları alamıyorsundur.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Önce ekranın düz olduğu yazılımdan panel dosyalarını al bakalım,2 adet dosya gelecek panelle alakalı.Aldığın panel dosyalarını bir yere yükle ve link ver , slowfood slowfood indirsin kontrol etsin,bir yerde hata yapıyorsundur ,veya dosyaları alamıyorsundur.
Ben direkt TV' den panel dosyası istedim. Sanıyorum hata bende. O şekilde hiç düşünmedim. :slap

(Düzelten panel dosyasını ben verdim.) :(

Hemen geliyorum, PC' ye geçiyorum.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
WhatsApp-Image-2023-08-15-at-01.11.34.jpg

Hocam bana ne yapılması gerektiğini söylerseniz ona göre ben bakıp size bilgi vereyim

Sıkıntı yok :) ,dosyalar gelirse düzeltirsin ...
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
İşte işin ustasının farkı. :ok

Dosyayı indirin. Klasörü USB içine kopyalayın. (pq klasörü) Menu 4725 > USB Operations ile yükleyin. Sonucu bildirin.

P Çevrimdışı

polat079

Yeni Üye
14 Ağu 2023
14
44
Hocam Dosyayı indirdim Yükledim ve olduuuu Çok mutlu oldum Allah'da sizleri Mutlu etsin

WhatsApp-Image-2023-08-15-at-01.47.16.jpg

görüntüde çok güzel fakat menüleri değişmiş düzeltmemiz münkün mü?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hocam Dosyayı indirdim Yükledim ve olduuuu Çok mutlu oldum Allah'da sizleri Mutlu etsin

WhatsApp-Image-2023-08-15-at-01.47.16.jpg

görüntüde çok güzel fakat menüleri değişmiş düzeltmemiz münkün mü?
Hani şimdi bir şey yazacağım ,beni kovalıyacaklar buradan mübarek.Kullan işte ,binlerce TL lik tv geri geldi, daha ne istiyorsun :haha1

Geri
Üst Alt