teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Mümkün değil tabiiHocam Dosyayı indirdim Yükledim ve olduuuu Çok mutlu oldum Allah'da sizleri Mutlu etsin
görüntüde çok güzel fakat menüleri değişmiş düzeltmemiz münkün mü?
Mümkün değil tabiiHocam Dosyayı indirdim Yükledim ve olduuuu Çok mutlu oldum Allah'da sizleri Mutlu etsin
görüntüde çok güzel fakat menüleri değişmiş düzeltmemiz münkün mü?
Hani şimdi bir şey yazacağım ,beni kovalıyacaklar buradan mübarek.Kullan işte ,binlerce TL lik tv geri geldi, daha ne istiyorsun
Tekrardan çok teşekkür edim Allah Kolaylık versinMümkün değil tabii
merhaba kolay gelsin 48fa7550 model tv orjinal anakart mb96 işlemci arızalı anakart değiştim yine mb96 taktım ama ekran ters panel yazılımı ile oynamam lazım ama panel dosyalarını alamıyorum önerebileceğiniz çözüm varmı?
malesef bu yöntemler işe yaramıyor read ve pq olarak oluşturdum ama çekmedi dosyalarıÖnemli - Vestel tv panel dosyası alma
Aslında çoktan ayarlamış ve yüklemiştim ,ama forumda link vermemiştim ,bugün sevgili @fikoloji nin konusunda "nasıl alınır" yazılınca hadi forumda vereyim dedim.Vestel ve üretimi tvlerden panel dosyalarını usbye kaydetmek için kullanılır.İçinden çıkan OKU.txt okuyun :ok Nasıl yaparım: 1-Dosyayı...tavsiyeforumu.com
Bir dahaki sefere Arama butonunun yanına çayı hazırlamanızı isteyeceğim.
Yöntemleri tam olarak uyguladığınızdan eminseniz uygulamada bir hata yapıyorsunuz. Problem değil. TV arka etiket görselini paylaşın, üzerinde çalışalım. Ayrıca TV' deki sorunlu görüntüyü de paylaşın.malesef bu yöntemler işe yaramıyor read ve pq olarak oluşturdum ama çekmedi dosyaları
emin olmak için tekrar denedim olmadı ben resimleri paylaşayım sizinle yazılım mümkünse sevinirim ekran tersYöntemleri tam olarak uyguladığınızdan eminseniz uygulamada bir hata yapıyorsunuz. Problem değil. TV arka etiket görselini paylaşın, üzerinde çalışalım. Ayrıca TV' deki sorunlu görüntüyü de paylaşın.
emin olmak için tekrar denedim olmadı ben resimleri paylaşayım sizinle yazılım mümkünse sevinirim ekran ters
teşekkürler ekran düzeldi elinize sağlıkZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Menu > 4725 > USB Operations ile yükleyin. Sonucu bildirin.
Rica ederiz.teşekkürler ekran düzeldi elinize sağlık
17mb211s kartını arza nedeni ile değiştirdim yerine 17mb97 mainboard taktım fakat görüntü ters olarak kaldı panel yazılımı mevcut mudur acaba teşekkürler