Yazılımı yükledim fakat değişen birşey olmadı, düzelmedi*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Panel yazılımı verildi. Menu > 4725 > USB Operations ile yüklenecek. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin
Yazılımı yükledim fakat değişen birşey olmadı, düzelmedi*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Panel yazılımı verildi. Menu > 4725 > USB Operations ile yüklenecek. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin
Malesef bu yazılım da düzeltmedi*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Aynı yöntemle bunu yükleyin.
Malesef bu yazılım da düzeltmedi
Tamam teşekkürlerO zaman panel ve anakart uyumsuzluğu söz konusu. 2. gönderdiğim yazılımda hiçbir değişiklik olmadıysa aynı model bir anakart temin etmeye çalışın.
Üstteki mesaja tekrar bakın. Bir de ekranın son görüntüsünü bir kez daha paylaşın.Tamam teşekkürler
Arızalı görüntünün ve taktığınız kartın etiket görsellerini paylaşır mısınız?eline saglık ustam
s.a ustam 17mb171 kart vardı üstünde ben 17mb211s taktım görüntü yanık panel yazılımı istiyorum tşk
Ben birşeyi anlamadım. Bu sizin ilk mesajınız ancak üye isminizi hatırlıyorum. Yazılım verdiğimizi belirtmişsiniz ancak o mesajınıza ulaşamıyorum. Multi hesap mı kullanıyorsunuz?Hocam dün verdiğiniz yazılımı yüklerken ekran ters açıldı düzeltemedim panel yazılım rica edecektim
İvedilikle aşağıdaki mesajı okuyarak yanıtlayınız!Hocam dün verdiğiniz yazılımı yüklerken ekran ters açıldı düzeltemedim panel yazılım rica edecektim
H hhbas55 ve M musaralacam . Multi hesap kullanımlarında normal koşullarda doğrudan tüm üyelikleri uzaklaştırmamız gerekmektedir. Ancak mağduriyet yaratmamak adına seçim hakkı tanıyoruz. Bu üyeliklerinizden hangisini aktif olarak kullanacaksanız hemen tercihinizi bildirin. Tercih bildiriminizi 30 dk. içinde yapmazsanız veya bunların dışında bir multi hesabınız tespit edilirse tüm hesaplarınız uzaklaştırılacaktır.
O hesaplarla ilgili gereken işlem yapıldı. Multi hesap ile ilgili gereken bilgileri diğer konuda açıkladık.Hocam iyi akşamlar.Ben daha önceki bir yanlış anlamayı düzeltmek istiyorum.Birkaç gün önce kapattığınız multi hesap dediğiniz hesaplardan hhbas55 olan bana ait diğeri arkadaşıma aittir.Sizden istekte bulunduğum yazılım aslında akadaşıma gerekiyordu.Nöbetteyken kendi adıma açtığım hesap üzerinden istekte bulundum siz de yardımcı oldunuz sağolun.Sonra arkadaşın evinde bunu denedik fakat ekran ters döndü.Sonra sizden bununla ilgili yardımcı olmanızı istemek için siteye gireyim dedim arkadaşında hesabı varmış gayri ihtiyari ordan bu istekte bulundum.Bu durumun multi hesapla ilgili olduğunu farketmedim dikkatimden kaçmış.Bu aralar mutfak tadilatı yapıyorum bi taraftan da arkadaşa yardımcı olmak istedim.Siteyle iletişime geçmek istedim olmadı.Konuyla ilgili yardımınızı rica ediyorum.Şimdiden teşekkür ederim.