Önemli Vestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları Talep Başlığı

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Malesef bu yazılım da düzeltmedi
O zaman panel ve anakart uyumsuzluğu söz konusu. 2. gönderdiğim yazılımda hiçbir değişiklik olmadıysa aynı model bir anakart temin etmeye çalışın.

Kullanıcılar için gizli metin: burak

Yukarıdaki mesaj bunu yüklediğinizde olmazsa geçerli olacak.

U Çevrimdışı

Ugur06

Yeni Üye
22 Nis 2019
4
40
eline saglık ustam

e55b85a3-598f-4b9f-bb6e-41c9fcf059df.jpg

s.a ustam 17mb171 kart vardı üstünde ben 17mb211s taktım görüntü yanık panel yazılımı istiyorum tşk

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

musaralacam

Yasaklı Üye
21 Ağu 2023
1
50
Hocam dün verdiğiniz yazılımı yüklerken ekran ters açıldı düzeltemedim panel yazılım rica edecektim

WhatsApp-Image-2023-08-22-at-23.27.00.jpg

WhatsApp-Image-2023-08-22-at-23.37.08.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Hocam dün verdiğiniz yazılımı yüklerken ekran ters açıldı düzeltemedim panel yazılım rica edecektim

Ben birşeyi anlamadım. Bu sizin ilk mesajınız ancak üye isminizi hatırlıyorum. Yazılım verdiğimizi belirtmişsiniz ancak o mesajınıza ulaşamıyorum. Multi hesap mı kullanıyorsunuz?

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881

İvedilikle aşağıdaki mesajı okuyarak yanıtlayınız!

H hhbas55 ve M musaralacam . Multi hesap kullanımlarında normal koşullarda doğrudan tüm üyelikleri uzaklaştırmamız gerekmektedir. Ancak mağduriyet yaratmamak adına seçim hakkı tanıyoruz. Bu üyeliklerinizden hangisini aktif olarak kullanacaksanız hemen tercihinizi bildirin. Tercih bildiriminizi 30 dk. içinde yapmazsanız veya bunların dışında bir multi hesabınız tespit edilirse tüm hesaplarınız uzaklaştırılacaktır.

H Çevrimdışı

hashus

Yeni Üye
25 Ağu 2023
5
47
Slowfood hocam sizinle bir konu hakkında iletişim kurmam gerekiyor dm atamıyorum yardımcı olur musunuz?

H Çevrimdışı

hashus

Yeni Üye
25 Ağu 2023
5
47
Hocam iyi akşamlar.Ben daha önceki bir yanlış anlamayı düzeltmek istiyorum.Birkaç gün önce kapattığınız multi hesap dediğiniz hesaplardan hhbas55 olan bana ait diğeri arkadaşıma aittir.Sizden istekte bulunduğum yazılım aslında akadaşıma gerekiyordu.Nöbetteyken kendi adıma açtığım hesap üzerinden istekte bulundum siz de yardımcı oldunuz sağolun.Sonra arkadaşın evinde bunu denedik fakat ekran ters döndü.Sonra sizden bununla ilgili yardımcı olmanızı istemek için siteye gireyim dedim arkadaşında hesabı varmış gayri ihtiyari ordan bu istekte bulundum.Bu durumun multi hesapla ilgili olduğunu farketmedim dikkatimden kaçmış.Bu aralar mutfak tadilatı yapıyorum bi taraftan da arkadaşa yardımcı olmak istedim.Siteyle iletişime geçmek istedim olmadı.Konuyla ilgili yardımınızı rica ediyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Hocam iyi akşamlar.Ben daha önceki bir yanlış anlamayı düzeltmek istiyorum.Birkaç gün önce kapattığınız multi hesap dediğiniz hesaplardan hhbas55 olan bana ait diğeri arkadaşıma aittir.Sizden istekte bulunduğum yazılım aslında akadaşıma gerekiyordu.Nöbetteyken kendi adıma açtığım hesap üzerinden istekte bulundum siz de yardımcı oldunuz sağolun.Sonra arkadaşın evinde bunu denedik fakat ekran ters döndü.Sonra sizden bununla ilgili yardımcı olmanızı istemek için siteye gireyim dedim arkadaşında hesabı varmış gayri ihtiyari ordan bu istekte bulundum.Bu durumun multi hesapla ilgili olduğunu farketmedim dikkatimden kaçmış.Bu aralar mutfak tadilatı yapıyorum bi taraftan da arkadaşa yardımcı olmak istedim.Siteyle iletişime geçmek istedim olmadı.Konuyla ilgili yardımınızı rica ediyorum.Şimdiden teşekkür ederim.
O hesaplarla ilgili gereken işlem yapıldı. Multi hesap ile ilgili gereken bilgileri diğer konuda açıkladık.

Problemin çözülmesi adına aşağıdaki dosyayı indirin. İçindeki iki dosyayı USB Belleğin kök dizinine atın. Menu > 4725 > USB Operations ile yükleyin. Sonucu bildirin.

Kullanıcılar için gizli metin: hashus

Geri
Üst Alt