oozdemir43' Alıntı:
Hocam bu bilgi benim icin gercekten onemli. Simdi ben netten biraz baktim. 70 tl civari miracast cihazlari var. Yalnız yorumlarda video aktarimlarinda takilma oldugu yazyor. Simdi ben bu tv yerine vestel miracast destekli tv alsam da ayni sekilde olurmu. Yoksa bu tv yi alip miracast cihazi alip ayni islevi gorurmu. Yani tv de yerlesik miracast daha iyi olacaksa finlux almaktan vazgececegim
WD konusu tam anlamıyla veri aktarım koşullarına bağlı bir kalite sonucu verir size. Yani bu iş ALICI/VERİCİ/AKTARICI/SUNUCU vs gibi etkenlerin BÜTÜNÜNÜN kusursuz çalışması sonucu size kusursuz sonucu verir. bu ayaklardan bir tanesi düzgün çalışmazsa siz takılma donma bağlanmama sorunları yaşar, ancak suçu TV ye atarsınız.
Yani dahili veya harici değişen bir şey olmuyor. Şöyle örnek vereyim size. Benim laptop evin bazı yerlerinde zayıf sinyal alıyor diye ben de USB yani harici aygıt aldım hem de afdersiniz eşşek kadar anteni var ama takıyorum zerre kadar değişen bir şey yok, laptoptaki dahiline kadar çekiyorsa,usb harici de okadar çekiyor. Neden? laptop da 150mbps, harici aygıt da 150mbps. Şimdi ben sinyal sorunu mu yaşıyorum yoksa veri aktarım sorunu mu? Yoksa zayıf sinyal nedeniyle veri aktarım sorunu mu? Hiç bir sorun, Her zaman tek başına kendisi sorun değildir azizim. Elbette ki bu, her aygıt her koşulda aynı sonucu verir kesinliği sunmaz bize, sadece bu konuda size ben bir garanti veremem.
Bu satın alımda mantıklı olan, hangisinin size nasıl bir mali sonuç çıkarttığıdır?
Mali sonuç değişmiyorsa ben dahili sistem almayı tercih ederim zira sorun yaşarsanız üreticiyi sorumlu tutarım, ben uğraşacağıma üreten uğraşsın.
: