bgr1907' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Adem bey merhaba,
mail adresinize forum donanım haberden ulaştım. 02.12.2017 tarihinde internet üzerinden aldığım 65UD8900 televizyon teslim edildikten birkaç gün sonra kuruldu herhangi bir sorun yoktu. Fakat karanlıkta izlediğimde ekranın tam ortasında bir yanık izi gibi bir iz olduğunu fark ettim, sadece kanal geçişlerinde görünüyordu. Neyse servisi çağırdım geldiler baktılar değişim kararı verdiler. Yeni televizyon yaklaşık 1 hafta içerisinde geldi. Gelen televizyonda ilk kullanımda smartının diğerine göre daha kararsız çalıştığını fark ettim. Takılmalar vs. yaşanıyordu menülerde. Sonra televizyonu bir gün hiç açmadım ertesi gün kumandadan açma tuşuna bastım fakat görüntü gelmedi kırmızı stand by ışığı aralıklarla yanıp söndü, fişi çekip taktıktan sonra düzeldi. Konuyla ilgili çektiğim videoyu mail ekinde size gönderiyorum. Servisteki arkadaşla görüştüm ve sorunun televizyonun içerisindeki uydu alıcısının kapalı iken güncelleme yapmaya çalışması sonucu kendini kilitlemesi olabileceğini söyledi. Ama yine de gelip bakmak gerekir diye ekledi. Şimdilik bir arıza kaydı oluşturmadım, önce kendim araştırmak istedim belki çözebilirim diye. Malum servisler mesai saatleri içerisinde gelebiliyor, bu aralar işte çok fazla izin aldım eve eşyaların gelmesi sürecinde, bu nedenle kendim çözebilir miyim diye düşündüm. Forumda sizin konunuza denk geldim ve size yazmak istedim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın, şimdiden teşekkürler.
Buğra *******
Merhabalar Azizim;
Geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve sizden ürün seri numarasını rica ediyoırum.
:
Hocam öncelikle hızlı dönüşünüz ve ilginiz için teşekkür ederim. Seri No: 7932230 700044
Hoşgeldiniz;
SAMSUNG panelli ve MB130 anakartlı bir üründen bahsediyoruz.
MB130 dediğimizde ise ortaya iki seçenek çıkarCONNECT ve NONCONNECT şeklinde.
Ürün speclerine göre sizin ürün CONNECT dir diye değerlendirme yapıp bu anlamda da üzerinde muhtemelen 3.3.7.3.0 sürüm yazılım vardır diye düşünüyorum.
MENU 4725 kodlayarak servis menüsüne girerseniz en üstte bu rakamları teyit edebilirsiniz.
Eğer 3.3.7.3.0 ise bu iyidir zira güncelleme şansınız var.
Önce bir kontrol ediniz sonra devam edelim.
: