- 23 Kas 2017
- 20,945
Adem hocam merhaba. Vestel 32HB5000 modelinde kullanılan anakart nedir? :kaş:
1 HDMI koymuşlar. :sırıtma2:
Umut Barış' Alıntı:Adem hocam merhaba. Vestel 32HB5000 modelinde kullanılan anakart nedir? :kaş:
EminFirtina' Alıntı:Aydınlandımmm sağolun : ,
bırşey sormamıştım ama irdir: , DH den uçarak geldim :yuh:
kamuran731' Alıntı:Teşekkür ederim Hocam.:
Lakin bu konudaki tecrübe ve görüşlerinizi paylaşmadınız.
Donma ve takılmaların nedeni ne olabilir sizce? normal mi?
Görüş ve taleplerim acaba ne kadar haklı ve yerinde? :
konunun değerlendirilmesi ve çözüm üretilmesi için VESTEL ile iletişim kurmayı düşünüyorsunuz inşallah.
Umut Barış' Alıntı:Adem hocam merhaba. Vestel 32HB5000 modelinde kullanılan anakart nedir? :kaş:
Ado' Alıntı:Umut Barış' Alıntı:Adem hocam merhaba. Vestel 32HB5000 modelinde kullanılan anakart nedir? :kaş:
MB140.
32HB5000 dediğin koltuk altına koy götür model tv. 1HDMI çok bile.
Umut Barış' Alıntı:Ado' Alıntı:Umut Barış' Alıntı:Adem hocam merhaba. Vestel 32HB5000 modelinde kullanılan anakart nedir? :kaş:
MB140.
Uydu alıcısı var. Dayım belki kendine uydulu düz bir tv alabilir ileride ondan dolayı sordum.
İçindeki işlemci nasıl mesela? Benim MB95'deki işlemciden yavaş mıdır hızlı mıdır? Yavaşsa bulaştırmam onu. :kıskıs:
Zira 22" Uydulu bir Vestel'in ne kadar yavaş çalıştığını gördüm maalesef.
Donanımın bir suçu yok. :kıskıs:
Ado' Alıntı:Umut Barış' Alıntı:Ado' Alıntı:MB140.
Uydu alıcısı var. Dayım belki kendine uydulu düz bir tv alabilir ileride ondan dolayı sordum.
İçindeki işlemci nasıl mesela? Benim MB95'deki işlemciden yavaş mıdır hızlı mıdır? Yavaşsa bulaştırmam onu. :kıskıs:
Bu tv için gayet yeterli. MEDİATEK
Umut Barış' Alıntı:Ado' Alıntı:Umut Barış' Alıntı:Uydu alıcısı var. Dayım belki kendine uydulu düz bir tv alabilir ileride ondan dolayı sordum.
Bu tv için gayet yeterli. MEDİATEK
Kanal geçişi hızlı değilse yeterli değildir hocam. Vestel'e güvenemiyorum maalesef.
Önemli olan işlevini hızlı yapması. :kıskıs:
Ado' Alıntı:Umut Barış' Alıntı:Ado' Alıntı:Bu tv için gayet yeterli. MEDİATEK
Kanal geçişi hızlı değilse yeterli değildir hocam. Vestel'e güvenemiyorum maalesef.
Valla bence mümkünse sen vesteden hiç birşey alma ;)
Umut Barış' Alıntı:Ado' Alıntı:Umut Barış' Alıntı:Kanal geçişi hızlı değilse yeterli değildir hocam. Vestel'e güvenemiyorum maalesef.
Valla bence mümkünse sen vesteden hiç birşey alma ;)
Karşımdakinin Ado olduğunu bilmesem Enis Turan Erdoğan, Ahmet Nazif Zorlu konuşuyor zannederdim. :evillol:
Vestel kaybeder. Benim umurumda değil. :
Ado' Alıntı:kamuran731' Alıntı:Teşekkür ederim Hocam.:
konunun değerlendirilmesi ve çözüm üretilmesi için VESTEL ile iletişim kurmayı düşünüyorsunuz inşallah.
Aslında bildiğiniz şeyler lakin yazayım yine de. Ben belli aralıklarla sizlerden aldığım geri dönüşleri ilgili noktaya bir rapor halinde aktarıyorum.
Ne kadar ilgilenir, ne kadar dikkate alırlar ona bir şey diyemem fakat bazı istisnai durumlar dışında ben VESTEL yetkililerinin sorunları çözümsüz bıraktığını pek görmedim.
Tabi ki benim de sitem ettiğim, ilgilenilmeyen konular oluyor elbette. kendileri bilir artık
Donma takılma vs konuları modele özgü olduğunda farklı, bireye özgü olduğunda farklı, epidemik durumlarda farklı ele alınır bu nedenle benim menfii/müsbet yorum yapmam şu aşamada doğru olmaz.
kamuran731' Alıntı:Ado' Alıntı:kamuran731' Alıntı:Teşekkür ederim Hocam.:
Aslında bildiğiniz şeyler lakin yazayım yine de. Ben belli aralıklarla sizlerden aldığım geri dönüşleri ilgili noktaya bir rapor halinde aktarıyorum.
Ne kadar ilgilenir, ne kadar dikkate alırlar ona bir şey diyemem fakat bazı istisnai durumlar dışında ben VESTEL yetkililerinin sorunları çözümsüz bıraktığını pek görmedim.
Tabi ki benim de sitem ettiğim, ilgilenilmeyen konular oluyor elbette. kendileri bilir artık
Donma takılma vs konuları modele özgü olduğunda farklı, bireye özgü olduğunda farklı, epidemik durumlarda farklı ele alınır bu nedenle benim menfii/müsbet yorum yapmam şu aşamada doğru olmaz.
Eyvallah Hocam : iyi ki varsınız.
VESTEL ile aramızda sizin gibi tecrübeli bir hocamızın olması, bence çok güzel bir avantajdır.
talep ve önerilerimizi sizin sayenizde ilgililere ulaştırabiliyoruz.
Dikkate alarak çözüm bulmaları, bize fayda sağlayacağı gibi, VESTEL in büyük ve sevilen bir marka olma yolunda
kurumsal olarak onlarında faydasına olacaktır.