kamuran731
Aktif Üye
- 8 Ara 2017
- 95
Ado' Alıntı:kamuran731' Alıntı:Hocam; VESTEL yazılımına, tema seçme özelliği eklenmesi için ürün yazılımcıları ile iletişime geçeceğinizi belirtmiştiniz.
Bu yönde bir çalışma yapılması uygun görülmüştür İnşallah.
harici usb harddiskim bilgisayarda çalışıyor ama televizyona taktığımda harddisk dönmüyor, çalışmıyor
televizyondan yeterli gücü alamadığı için çalışmıyor sanırım.
Bu sorun yazılım ile çözülebilir mi? Yeni yazılımlarda bu konuda bir düzeltme yapılırsa çok iyi olur.
Emek, girişim ve Katkılarınız için teşekkür ederim.
Size cevap yazmışmıydın inanın hatırlamıyorum ama görmüşken yazayım dedim, önceden yazdıysam da kendimi tekrar etmiş olurum kusura bakmayın artık.
tv lerde her usb den max 500ma asılabilirsiniz,taktığınız bellek kaç ma ile çalışıyor ona bakınız, Y kablo ile çift USB kullanıp besleme sorununu çözebilirsiniz. :
Diğer konu raporumda ama daha bitirmedim.
usb yetersizliği konusunda daha önce soru sormamıştım sanırım Hocam.
Cevap yazmanız iyi oldu. Y kablo kullanmayı alternatif olarak düşünüyorum.
Paylaştığım resimde görüldüğü gibi; bilgisayardaki hub bağlantı noktası 500 ma güç veriyor.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Harici harddisk, bilgisyarda çalışıyor ama aynı gücü veren televizyondaki usb den çalışmıyor ise;
televizyondaki usb bağlantı noktası 500 ma dan daha az güç veriyor olabilir diye düşünüyorum.
Benim ki sadece düşünce.
Sorunun ne olduğunu siz daha iyi bilirsiniz Hocam. Donanımsal yetersilik mi? Yazılımsal eksiklik mi?
Bu konuda benim gibi sıkıntı yaşayan bir çok VESTEL kullanıcısı olduğunu düşünüyorum.
Bilgi ve tespitlerinizi bizimle paylaşıp, önemli olarak gördüğüm iki konuyu da raporunuza eklerseniz sevinirim Hocam.
Saygı ve sevgilerimle.. :