Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
için en son yazılım nedir yardımcı olur musunuz ? Ana kart MB211 Mevcut Versiyon: V.3.11.9.0

yazılım yükledim teşekür ederim

telefunken 40xt7000 smart için son sürüm full yazılım alabilir miyim? mevcut sürüm v2.2.4.t
17MB95 rev3 anakart, 40" dij panel SN: 7098207 300072
şimdiden teşekkürler

@teknovest @fikoloji

telefunken 40xt7000 smart için son sürüm full yazılım alabilir miyim? mevcut sürüm v2.2.4.t
17MB95 rev3 anakart, 40" dij panel SN: 7098207 300072
şimdiden teşekkürler

@teknovest @fikoloji
Tvde sorun yoksa hiç bulaşma yazılıma sevgili maxtreme ,çünkü kartın en sorunlu karttır,anında çöker (MB95) zaten bunun son sürüm yazılımı olacağını da sanmıyorum maalesef :ok

Tvde sorun yoksa hiç bulaşma yazılıma sevgili maxtreme ,çünkü kartın en sorunlu karttır,anında çöker (MB95) zaten bunun son sürüm yazılımı olacağını da sanmıyorum maalesef :ok
Son sürümden kastım v3.6.6 olan sürümler. O sürümlerde görüntülerde iyileşme olduğunu okudum. TV'yi laptopa bağladığımda FHD görüntüden memnun değilim.
Dongle programmer ile SPI flash yedeğini (2MB) aldım. Çökme durumunda sanırım işe yarar.
Uyarın için teşekkürler.

Son sürümden kastım v3.6.6 olan sürümler. O sürümlerde görüntülerde iyileşme olduğunu okudum. TV'yi laptopa bağladığımda FHD görüntüden memnun değilim.
Dongle programmer ile SPI flash yedeğini (2MB) aldım. Çökme durumunda sanırım işe yarar.
Uyarın için teşekkürler.
Bak bu ilgimi çekti :)
hangi programmer ve program kullandın acaba

Son sürümden kastım v3.6.6 olan sürümler
17mb95 kartla yazilim yükleme konusunda bu forumda en cok ugrasan kisi sanirim benim .
Öncelikle full yaziliminizin olmasi sart,tv nizin orjinal Profil dosyalarini yedeklemeniz sart ,ama buna ragmen uygulamada yapilacak herhangi bir hata tv nizi hic acilmayacak hale getirme ihtimali var .
Full yazilimim oldugu icin mb95 li kartlarla ilgili forumda paylasilmis güncelleme yazilimlarinin neredeyse hepsini denedim.En az 30 yazilim yükleme yapmama ragmen, son denememde karti bozup mb95 anakart iyilestirilebilir mi denemelerini mecburen biraktim.
v224t v366n v366k olarak iki farkli versiyonla güncellemis birisi olarak benim gözlemledigim kendi televizyonumda (50" telefunken cmo Panel) farkedilecek sekilde görüntü iyilesmesi olmadi.
Benim güncelleme amacim; youtube calisir mi düsüncesiydi.

için en son yazılım nedir yardımcı olur musunuz ? Ana kart MB211 Mevcut Versiyon: V.3.11.9.0

Merhaba herkese. 50ud6300 vestel televizyon satın aldım hdr özelliği yok. Tv yazılımından pek anlamıyorum bu forumu tavsiye ettiler. Yazılımla falan açmak mümkün müdür?

Merhaba herkese. 50ud6300 vestel televizyon satın aldım hdr özelliği yok. Tv yazılımından pek anlamıyorum bu forumu tavsiye ettiler. Yazılımla falan açmak mümkün müdür?
Selam
Öncelikle seri numarası paylaşirmisiniz

Tabii hocam. 7932213 700203
evet hdr yoktur, bu yazılımla gelmeyecektir. Modlama yani tv ayarları ile açılır mı emin olmamakla beraber ben olmayacağını düşünüyorum, işi garantiye almak için @teraspy hocamıza soralım bakalım ne der, etiketledim cevap bekleyiniz, müsait zamanda dönecektir

Menu -->Ayarlar -->Netflix içinde ESN numarası "?? " (Elektronik Seri Numarası)

Sadece iki adet "??" Var bundan dolayımı acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

IMG_7807.png
selam
full yazılım :

yükleme anlatımı için Tıklayınız

Geri
Üst Alt