selam
full yazılım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yükleme anlatımı için Tıklayınız
güncel sürüm : https://tavsiyeforumu.com/konu/mb130-v3-serisi-yeni-yazilim-17-04-2019.3218/
Tkgs kurulumunu denediniz mi ?İlginiz için teşekkür ederim yalnız bu yazılımı yüklediğimde TRT 4K çıkmıyor yada bi yerde yanlış yapıyorum yardımcı olabilir misiniz?
Denedim şimdi tekrar denedim yok TRT 4K çıkmıyor anakart ile alakalı bi sıkıntı olabilir mi?Tkgs kurulumunu denediniz mi ?
Belki frekans işe yarar ...Denedim şimdi tekrar denedim yok TRT 4K çıkmıyor anakart ile alakalı bi sıkıntı olabilir mi?
İlginiz için teşekkürlerBelki frekans işe yarar ...
10980 V 12500
TKGS kapat,tvyi yeniden kat-aç yap,kanal aramaya gel ve manuel arama seç bakalımİlginiz için teşekkürler
Manuel aramada uydu sekmesi çıkmıyor frekans ile arama yapamadım tkgs den frekans değiştirince de çıkmadı yine trt 4k başka bi yolu var mı acaba?
Çok teşekkürler TRT 4K yı buldu yükledim yalnız yüklemeden sonra tv kendini kapattı 1 dk sonra açılıyor 30 sn kadar trt4k açık kalıyor bu sırada kumanda çalışmıyor tekrar kapanıyor ben bişey anlamadım sizin başınıza daha önce böyle bişey geldi mi?TKGS kapat,tvyi yeniden kat-aç yap,kanal aramaya gel ve manuel arama seç bakalım
Bendeki tvler maalesef 4k değiller ama ilginç geldi bu,tvyi sıfırlayıp yeniden kursan acaba düzelirmi,tabii tgks kullanmadan kanalları arattır,aşağıdaki frekansı girip şebeke aramayı açık yapıp dene, -otomatik kanal arama frekansıdır- :Çok teşekkürler TRT 4K yı buldu yükledim yalnız yüklemeden sonra tv kendini kapattı 1 dk sonra açılıyor 30 sn kadar trt4k açık kalıyor bu sırada kumanda çalışmıyor tekrar kapanıyor ben bişey anlamadım sizin başınıza daha önce böyle bişey geldi mi?
Netflix kullanmıyorum ama sendeki hatanın sebebi:Merhaba arkadaşlar,
Günlerdir uğraşıyorum bu cihaza 3 4 tane çekirdek yazılım yükledim netflix için
Netflix iconu geliyor tıklıyorum sonra nw-4-8 hatası veriyor.
Bir türlü çalıştıramadım. Hep çekirdek yazılım yükledim acaba güncel full yüklesem çalışırmı yada ne yükliyeyim link verirseniz çok sevinirim.