size güncelleme yazılımı vermedim, en güncel sürüm mevcut sürümüdür. yanluış yazlım yüklemeyenizTelevizyonum oldu çok teşekkür ederim.
Birazdanda güncellemeyi deneyip dönüş yapacam
size güncelleme yazılımı vermedim, en güncel sürüm mevcut sürümüdür. yanluış yazlım yüklemeyenizTelevizyonum oldu çok teşekkür ederim.
Birazdanda güncellemeyi deneyip dönüş yapacam
selam
bu güncellemeeyi denermisin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
core talimatını uygulayınız, yükleme anlatımı için Tıklayınız
normalde versiyon 3.3.6n güncellenmiş sürümdür. mevcut yazılımları 224t dir. yani güncel sürümdesiniz, birdaha da güncelleme geleceğini sanmamDenedim ancak olmadı tekrardan v366n versiyonu yükledim
çok teşekkürler yardımlarınız için güncelleme olursa buradayım revizyonlu televizyonum ile bekliyorum
selamMerhaba iyi forumlar,
Geçen yıl aldığım 49ud9300 model vestel televizyonum kendini güncelleme yapıyor ve çöküyor daha sonra açılmıyor stand by ışığı yanıp sönüyor vestel yazısı gidip geliyor. Ağız tadıyla kullanamadık bi televiyonu. Yazılım konusunda yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
SN: 7901459 700107
tvde sorun yoksa güncellememenizi tavsiye ederiz çünkü çökme ihtimali yüksek. Diyelimki çökmedi güncelledim demek için güncellemiş olursunuz. Kolay gelsinselam MB 95 anakart vestel 3d32ph8075 model yazılım nasıl blabilirim web tarayıclaı güncellecekmi nasıl oluyor teşekkür ederim
Yazılımımı kastediyorsunuz driver olarakmustafa53 evet aklısın ama driver nerden nasıl bulabilirim
F fikolojiVESTEL MB95 anakart yazılım arkdaşlar
seri numarası paylaşınızVESTEL MB95 anakart yazılım arkdaşlar
selam
Merhaba bayram ertesi televizyonumun sistemi çöktü full yazılım için yardımcı olabilirmisiniz. acil bekliyorum