Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Televizyonum oldu çok teşekkür ederim.
Birazdanda güncellemeyi deneyip dönüş yapacam
size güncelleme yazılımı vermedim, en güncel sürüm mevcut sürümüdür. yanluış yazlım yüklemeyeniz

Denedim ancak olmadı tekrardan v366n versiyonu yükledim
çok teşekkürler yardımlarınız için güncelleme olursa buradayım revizyonlu televizyonum ile bekliyorum :)
normalde versiyon 3.3.6n güncellenmiş sürümdür. mevcut yazılımları 224t dir. yani güncel sürümdesiniz, birdaha da güncelleme geleceğini sanmam :)

WhatsApp-Image-2019-06-07-at-20.58.22.jpg

Merhaba bayram ertesi televizyonumun sistemi çöktü full yazılım için yardımcı olabilirmisiniz. acil bekliyorum

Merhaba iyi forumlar,
Geçen yıl aldığım 49ud9300 model vestel televizyonum kendini güncelleme yapıyor ve çöküyor daha sonra açılmıyor stand by ışığı yanıp sönüyor vestel yazısı gidip geliyor. Ağız tadıyla kullanamadık bi televiyonu. Yazılım konusunda yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
SN: 7901459 700107

Merhaba iyi forumlar,
Geçen yıl aldığım 49ud9300 model vestel televizyonum kendini güncelleme yapıyor ve çöküyor daha sonra açılmıyor stand by ışığı yanıp sönüyor vestel yazısı gidip geliyor. Ağız tadıyla kullanamadık bi televiyonu. Yazılım konusunda yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
SN: 7901459 700107
selam
full yazılım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

yükleme anlatımı için Tıklayınız

güncel sürüm : https://tavsiyeforumu.com/konu/mb130-v3-serisi-yeni-yazilim-17-04-2019.3218/

selam MB 95 anakart vestel 3d32ph8075 model yazılım nasıl blabilirim web tarayıclaı güncellecekmi nasıl oluyor teşekkür ederim

selam MB 95 anakart vestel 3d32ph8075 model yazılım nasıl blabilirim web tarayıclaı güncellecekmi nasıl oluyor teşekkür ederim
tvde sorun yoksa güncellememenizi tavsiye ederiz çünkü çökme ihtimali yüksek. Diyelimki çökmedi güncelledim demek için güncellemiş olursunuz. Kolay gelsin

mustafa53 evet aklısın ama driver nerden nasıl bulabilirim

VESTEL MB95 anakart yazılım arkdaşlar

Geri
Üst Alt