Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Keşke bukadar kolay olsa.

4 Gündür uğraşıyorum her yolu denedim sanırım tek çözüm, içinde netflix olan bir güncel full yazılım bana
Tv kartın neydi?, Menü+4+7+2+5 ile görebilirsin,tvnin arkasındaki barkodun okunaklı fotosunu al,burada yayınla,sevgili dostlarım fikoloji ve teknovest kesin yardımcı olurlar :ok

Menu -->Ayarlar -->Netflix içinde ESN numarası "?? " (Elektronik Seri Numarası)

Sadece iki adet "??" Var bundan dolayımı acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tv kartın neydi?, Menü+4+7+2+5 ile görebilirsin,tvnin arkasındaki barkodun okunaklı fotosunu al,burada yayınla,sevgili dostlarım fikoloji ve teknovest kesin yardımcı olurlar :ok

IMG_7807.png

Foto
Aaa,herkes seri no bulamaz,sende 2 adet :)
Belki olabilir,çünkü 2 seri no olmaz,karşı taraf - internet kontrol diyeyim- iki no görünce sapıtıyordur,çekirdek yazılımdan sonra tvyi reset attınmı,kanal llisteni yedekleyip tvye reset at bakalım.

Aaa,herkes seri no bulamaz,sende 2 adet :)
Belki olabilir,çünkü 2 seri no olmaz,karşı taraf - internet kontrol diyeyim- iki no görünce sapıtıyordur,çekirdek yazılımdan sonra tvyi reset attınmı,kanal llisteni yedekleyip tvye reset at bakalım.

3 Defa Res attım Porfile editleme denedim yok olmuyor olmuyor anlamadım. bir türlü

IMG_7807.png
Tamam,şimdi sevgili dostlarım @fikoloji ve @teknovest etiketledim,en kısa zamanda dönüş yaparlar,bu arada kartın MB120 imiş :ok

Herkese iyi günler.
Vestel 49 UD 8200 tv aldım. MB130 anakart , v.5.7.10.0 versiyon. Usb den avi dosyalarını desteklemiyor. Bir çözümü varmıdır.Yazılımsal birşey yapabilirmiyim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Herkese iyi günler.
Vestel 49 UD 8200 tv aldım. MB130 anakart , v.5.7.10.0 versiyon. Usb den avi dosyalarını desteklemiyor. Bir çözümü varmıdır.Yazılımsal birşey yapabilirmiyim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

merhaba finlux marka tv icin internet bağlantısı yapamıyoruz mb95 güncelleme istiyor rica etsem yardımcı olurmusunuz sn 9538111500001

Herkese iyi günler.

Herkese iyi günler.
Deneyebilirsiniz
Kullanım kitapçığında desteklenen formatları kontrol ediniz

merhaba finlux marka tv icin internet bağlantısı yapamıyoruz mb95 güncelleme istiyor rica etsem yardımcı olurmusunuz sn 9538111500001
Cihaziniz revizyonludur ve mb95 olması nedeni ile orjinal yazılıma ulaşamıyoruz. Yazılım yüklemek risklidir

Deneyebilirsiniz
Kullanım kitapçığında desteklenen formatları kontrol ediniz
Cevabınız için teşekkür ederim. 10.05.2019 MB130_VESTELQUI_APV_V5.7.20.0.zip dosyasını indirdim. Bu dosya full yazılım yöntemiylemi, core yazılım yükleme yöntemi ilemi yükleyeyim. Sonuç alamazsam desteklenmeyen avi formatlar için ne yapabilirim. Öneriniz varmı.

merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim bende vestel marka 3D smart 43FB8500 Led tv mevcut elimde bahsi geçen diger konularla ilgili hiçbir sıkıntım yok mütün menüler ful ve kullanımda sadece wep tarayıcısı internet üzerindeki filimleri açmıyor tek sıkıntım bu bu konuyla ilgili tavsiyeleriniz nedir nasıl giderilebilir teşekkür ederim

Geri
Üst Alt