Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
için en son yazılım nedir yardımcı olur musunuz ? Ana kart MB211 Mevcut Versiyon: V.3.11.9.0Tvde sorun yoksa hiç bulaşma yazılıma sevgili maxtreme ,çünkü kartın en sorunlu karttır,anında çöker (MB95) zaten bunun son sürüm yazılımı olacağını da sanmıyorum maaleseftelefunken 40xt7000 smart için son sürüm full yazılım alabilir miyim? mevcut sürüm v2.2.4.t
17MB95 rev3 anakart, 40" dij panel SN: 7098207 300072
şimdiden teşekkürler
teknovest F fikoloji
Son sürümden kastım v3.6.6 olan sürümler. O sürümlerde görüntülerde iyileşme olduğunu okudum. TV'yi laptopa bağladığımda FHD görüntüden memnun değilim.Tvde sorun yoksa hiç bulaşma yazılıma sevgili maxtreme ,çünkü kartın en sorunlu karttır,anında çöker (MB95) zaten bunun son sürüm yazılımı olacağını da sanmıyorum maalesef
Bak bu ilgimi çektiSon sürümden kastım v3.6.6 olan sürümler. O sürümlerde görüntülerde iyileşme olduğunu okudum. TV'yi laptopa bağladığımda FHD görüntüden memnun değilim.
Dongle programmer ile SPI flash yedeğini (2MB) aldım. Çökme durumunda sanırım işe yarar.
Uyarın için teşekkürler.
CH341A programmer. Alttaki linkte aynısından var.Bak bu ilgimi çekti
hangi programmer ve program kullandın acaba
17mb95 kartla yazilim yükleme konusunda bu forumda en cok ugrasan kisi sanirim benim .Son sürümden kastım v3.6.6 olan sürümler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.için en son yazılım nedir yardımcı olur musunuz ? Ana kart MB211 Mevcut Versiyon: V.3.11.9.0
SelamMerhaba herkese. 50ud6300 vestel televizyon satın aldım hdr özelliği yok. Tv yazılımından pek anlamıyorum bu forumu tavsiye ettiler. Yazılımla falan açmak mümkün müdür?
Selam
Öncelikle seri numarası paylaşirmisiniz
evet hdr yoktur, bu yazılımla gelmeyecektir. Modlama yani tv ayarları ile açılır mı emin olmamakla beraber ben olmayacağını düşünüyorum, işi garantiye almak için teraspy hocamıza soralım bakalım ne der, etiketledim cevap bekleyiniz, müsait zamanda dönecektirTabii hocam. 7932213 700203
selamMenu -->Ayarlar -->Netflix içinde ESN numarası "?? " (Elektronik Seri Numarası)
Sadece iki adet "??" Var bundan dolayımı acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi: