Sağlık olsun hocam teşekkürler bilgi içinMaalesef , tam emin olmamakla birlikte ,hdr olabileceğini sanmıyorum,profil ayarlarında olsa dahi,yazılımda desteği yoksa işe yaramaz,hatta tv loop girebilir.
Tvnin arkasındaki barkodun OKUNAKLI fotosunu alıp yayınlamalısın ki,sevgili dostlarım F fikoloji ve teknovest varsa eğer, yazılımı yayınlarlar mutlakaSeg LE32SAT182-B yazılım lazım ne yapmalıyım .bulamıyorum.
Uydu alıcısında çözünürlüğü ayarlayan tuş yokmu acabahdmi ile bağlantı yapıyorum uydu destelemeyen çözünürlük diyor başka uydu takıyorum çalışıyor ama minik uydu takınca göstermiyor uydu diğer tvlerde sorun yok ondan yazılım atıyım dedim.
Tv nin arkasındaki barkodun fotoğrafını çekip burada paylaşınKolay gelsin vestel tv var. Seg yazılım atılmış dedim vestel yapam. Videodaki gibi yaptım lakin suan seg yaziyor açılış ekraninda kalıyor açılmıyor. Ne oldu sizce ne yapmalıyım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
42 inc vestel. Yazılım güncelleyeyim dedim olmadi. Simdi ekrana seg logosu geliyo öylece kalıyor. Işık yanıp sönüyor ama kanal filan gelmiyor. Ne. Yapmaliyim
öncelikle selam,
yazılım için öncelikle menü tuşuna basarak 4725 yapıp ekran resmini çekip ekleyin, 2.si televizyon seri numarası paylaşınız.
2. işlem ise iptv için smart portalda vewd store var logo resmi aşşağıda ona girip ssiptv var ona yükleme yapacaksınız. ssitv logo resmi aşşağıda 2. resim, ssiptv kurulum videosu aşşağıdaki videodan bakıp yapabilirisniz. (eğer ürünüzde vewd store yoksa hiçbirini yapmassın)
iyi günler aynı sorun bende de var acaba linki nereden bulabilirimMerhaba istediğiniz bilgileri ekliyorum. Ayrıca arayüzünde resmini ekledim
Acil yardım lütfeniyi günler bende aynı sorunu yaşıyorum ip tv yüklemek istiyorum ama smart tv menüde ss ıptv yok acaba güncelleme linkini nerden bulabilirim
iyi günler aynı sorun bende de var acaba linki nereden bulabilirim
Kullanım kitapçığında avi dosyalarını oynatıyor gösteriyor , almadan önce kılavuzdan incelemiştim ama avi hariç bütün uzantıları oynatıyor. Yazılmsal olarak ayarlanabilirmi ?İyi günler. MB130 anakartım için en son V.5.7.20.0 yazılımı yükledim. Ama tvnin uygulama sürümü V.4.12.0.0 bu normalmidir. Televizyonumda hiçbir sıkıntı yok, sadece usb den avi dosyalarını açmıyor. Full yazılım yüklemek için yardımcı olurmusunuz. Teşekkür ederim.