A Çevrimdışı

ardotansel

Yeni Üye
9 Haz 2019
6
55
İyi günler. MB130 anakartım için en son V.5.7.20.0 yazılımı yükledim. Ama tvnin uygulama sürümü V.4.12.0.0 bu normalmidir. Televizyonumda hiçbir sıkıntı yok, sadece usb den avi dosyalarını açmıyor. Full yazılım yüklemek için yardımcı olurmusunuz. Teşekkür ederim.

Panel-1.jpg

Panel-2.jpg

Panel-3.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
İyi günler. MB130 anakartım için en son V.5.7.20.0 yazılımı yükledim. Ama tvnin uygulama sürümü V.4.12.0.0 bu normalmidir. Televizyonumda hiçbir sıkıntı yok, sadece usb den avi dosyalarını açmıyor. Full yazılım yüklemek için yardımcı olurmusunuz. Teşekkür ederim.

Panel-1.jpg

Panel-2.jpg

Panel-3.jpg
herşey normaldir, avinin belli codeklerini açıyor kullanım kitapçığında format codekleri mevcut

S Çevrimdışı

sibercoder

Yeni Üye
4 Haz 2019
10
34
bu full yazılımdır fabrika çıkışında varsa yazılımda da olmalı
Yükleme bir türlü başlamıyor.

Flash bellegi degistim. USb Slotlarını değiştim
Yönergeleri eksiksiz yapıyorum ışıkhızlı yanıp sönünce tusu bırakıyorum sonra vestel yazısı gelip tv kapanıyor yüklüyor sanıp baya bekiyorum sonra acılmıyor tusa basip actigimde yazılımın yüklenmedigini görüyorum.

sizce ne yapmalıyım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Biraz Kurcalayınca Sorunu kendim çözdüm.

Bu tür sorun yaşayan arkadaşlar olursa

usb_auto_update_G6F.txt

Dosyasının içini .bin olarak aratın oradaki dosya isimlerini klasordeki dosya isimleri ile eşleştirin. Bir farklılık varsa dosya ismini değiştirin.

Benin klasorde "RomBoot.bin" adı altında herhangi bir dosya bulunmuyordu onun yerine "RomBoot_mb120.bin" bulunuyordu dosya isimini "RomBoot.bin" yaptım flasha attım taktım çözüldü.

txt Dosyasında buldugum yer.
///////////////////////////////////////////////
#For pure RomBoot.bin (include mboot.bin) upgrade, use below part
fatload usb 0:1 0x24000000 RomBoot.bin;
ncishash 0x24000000 0x24010000 0x24020000 0x24030000 0x3800 0x24033800 $(filesize)
//////////////////////////////////////////////

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,695
65
evet hdr yoktur, bu yazılımla gelmeyecektir. Modlama yani tv ayarları ile açılır mı emin olmamakla beraber ben olmayacağını düşünüyorum, işi garantiye almak için teraspy teraspy hocamıza soralım bakalım ne der, etiketledim cevap bekleyiniz, müsait zamanda dönecektir

Maalesef , tam emin olmamakla birlikte ,hdr olabileceğini sanmıyorum,profil ayarlarında olsa dahi,yazılımda desteği yoksa işe yaramaz,hatta tv loop girebilir.

K Çevrimdışı

kadircik

Aktif Üye
11 Haz 2019
59
49
hdmi ile bağlantı yapıyorum uydu destelemeyen çözünürlük diyor başka uydu takıyorum çalışıyor ama minik uydu takınca göstermiyor uydu diğer tvlerde sorun yok ondan yazılım atıyım dedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

TEKNOwest teknovest,

hdmi ile bağlantı yapıyorum uydu destelemeyen çözünürlük diyor başka uydu takıyorum çalışıyor ama minik uydu takınca göstermiyor uydu diğer tvlerde sorun yok ondan yazılım atıyım dedim.

B Çevrimdışı

B-ROY7

Yeni Üye
1 May 2018
19
38
herkese selamlar. 55ud9300 model televizyonumda softcoded altyazı gömülü mkv dosyası açtığımda mkv dosyasıyla aynı isme sahip türkçe altyazı dosyası bulunmasına rağmen sürekli softcoded altyazı gösteriliyor. aynı durumla karşılaşan var mı?

S Çevrimdışı

sentez

Yeni Üye
22 Mar 2019
3
52
merhabalar ustam,
telefunken 24ht4027
10094694 1603 600189
sn;754894 600189

panel yazılımı verebilir misiniz?

saygılarımla,