Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Kolay gelsin Üstad benim tvninde yeni yazılımını atarmısın

IMG_20190608_010817.jpg
IMG_20190608_010703.jpg

@bozo38, mb96 3,7,6s core yazılımını yükliyebilirsiniz.

Belki frekans işe yarar ...
10980 V 12500
İlginiz için teşekkürler
Manuel aramada uydu sekmesi çıkmıyor frekans ile arama yapamadım tkgs den frekans değiştirince de çıkmadı yine trt 4k başka bi yolu var mı acaba?

İlginiz için teşekkürler
Manuel aramada uydu sekmesi çıkmıyor frekans ile arama yapamadım tkgs den frekans değiştirince de çıkmadı yine trt 4k başka bi yolu var mı acaba?
TKGS kapat,tvyi yeniden kat-aç yap,kanal aramaya gel ve manuel arama seç bakalım

Bunu denermisin arkalarda olması lazım

Teşekür ederim Allah razı olsun yazılımı yükledim oldu.Kolay gelsin.

TKGS kapat,tvyi yeniden kat-aç yap,kanal aramaya gel ve manuel arama seç bakalım
Çok teşekkürler TRT 4K yı buldu yükledim yalnız yüklemeden sonra tv kendini kapattı 1 dk sonra açılıyor 30 sn kadar trt4k açık kalıyor bu sırada kumanda çalışmıyor tekrar kapanıyor ben bişey anlamadım sizin başınıza daha önce böyle bişey geldi mi? :)

Merhaba arkadaşlar,

Günlerdir uğraşıyorum bu cihaza 3 4 tane çekirdek yazılım yükledim netflix için

Netflix iconu geliyor tıklıyorum sonra nw-4-8 hatası veriyor.

Bir türlü çalıştıramadım. Hep çekirdek yazılım yükledim acaba güncel full yüklesem çalışırmı yada ne yükliyeyim link verirseniz çok sevinirim.

IMG_7807c98a5e213828575f.png

Çok teşekkürler TRT 4K yı buldu yükledim yalnız yüklemeden sonra tv kendini kapattı 1 dk sonra açılıyor 30 sn kadar trt4k açık kalıyor bu sırada kumanda çalışmıyor tekrar kapanıyor ben bişey anlamadım sizin başınıza daha önce böyle bişey geldi mi? :)
Bendeki tvler maalesef 4k değiller :) ama ilginç geldi bu,tvyi sıfırlayıp yeniden kursan acaba düzelirmi,tabii tgks kullanmadan kanalları arattır,aşağıdaki frekansı girip şebeke aramayı açık yapıp dene, -otomatik kanal arama frekansıdır- :
12380 V 27500

Merhaba arkadaşlar,

Günlerdir uğraşıyorum bu cihaza 3 4 tane çekirdek yazılım yükledim netflix için

Netflix iconu geliyor tıklıyorum sonra nw-4-8 hatası veriyor.

Bir türlü çalıştıramadım. Hep çekirdek yazılım yükledim acaba güncel full yüklesem çalışırmı yada ne yükliyeyim link verirseniz çok sevinirim.
Netflix kullanmıyorum ama sendeki hatanın sebebi:

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Keşke bukadar kolay olsa.

4 Gündür uğraşıyorum her yolu denedim sanırım tek çözüm, içinde netflix olan bir güncel full yazılım bana

Geri
Üst Alt