Denedim. Farklı cihazlarla tv ye bağlanmayı da denedim yine hata veriyor. Kendi telefonumu başka tv ye bağlayınca problem yok ama. Wifi ağını da değişmeyi denedim sorun çözülmedi. Ekran yansıtma hariç tv de başka hiçbir problem yok.son güncellemeyi yaptıktan sonra problemler oluşmaya başladı. Servisi de aradım daha yeni bir sürüm yazılım olmadığını söylediler. Sanırım downgrade yapmalıyım. Bu mümkün mü?sizdeki sürüm daha güncel tv sıfırlayıp yeniden kurmayı denediniz mi.?
MB211 eski bir kart,ama eski versiyona dönersen sanırım (unutulmasın sanırım dediğim) mükün olabilirDenedim. Farklı cihazlarla tv ye bağlanmayı da denedim yine hata veriyor. Kendi telefonumu başka tv ye bağlayınca problem yok ama. Wifi ağını da değişmeyi denedim sorun çözülmedi. Ekran yansıtma hariç tv de başka hiçbir problem yok.son güncellemeyi yaptıktan sonra problemler oluşmaya başladı. Servisi de aradım daha yeni bir sürüm yazılım olmadığını söylediler. Sanırım downgrade yapmalıyım. Bu mümkün mü?

Hocam o zaman servis yolu göründü gibi. Yazılım denediğim için garanti kapsamından çıkar mı? Kesin çıkar ama yine de sorayım dedim. Başka bir fikriniz varsa duymak isterim, vakit ayırdığınız için çok teşekkürler.Bu karttan dosya çekilmez maalesef![]()
Eski versiyona nasıl dönebilirim?MB211 eski bir kart,ama eski versiyona dönersen sanırım (unutulmasın sanırım dediğim) mükün olabilir![]()
Hocam almaya çalışıyorum kurulum tamamlandı tv açılırken menü ye basılı tutup 4725 tuşluyorum ama operations ekranı gelmedi bir türlü bir yerde yanlış mı yapıyorum
Hocam service menu den bu ekranın fotoğrafını çektim işinize yarar mı? Diğer talimatları uyguladım belleğe kopyaladım ancak dosya ekleyemiyorum cevabıma
![]()
Hocam çok sağ olun bunu nasıl atacağım TV'ye ?*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Hallettim hocam ekran düzeldi çok teşekkür ederim.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
2 günün uğraşı sonuç verdi sıkıntısız şekilde çalışıyor şu anda TV. Vaktini ayıran sabır gösteren herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Sota hocama da ayrıyeten teşekkür ederim.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Merhabalar tekrar. Dediğiniz şekilde sıfırladım sorun devam ediyor inşallah ya yeni güncelleme gelir yâda siz yazılımı bulabilirsiniz garantiylede uğraşmak istemiyorum yada birebir sıfırı ile değişti cihaz başka bir arızadan dolayı bu cihazada gelen güncelleme bozdu bakalım ne olcak cevap verdiğiniz için yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim kolay gelsinCihazda Tivo yüklüDiagnostic kısmından sıfırlayıp yeniden kurmayı deneyin