Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,729
bildirim çanından full yazılıma ulaşabilirsiniz.Bunun yazılımı var mıdır ?
Anakart modeli MB82S
Sinyal yok hatası veriyor.
![]()
bildirim çanından full yazılıma ulaşabilirsiniz.Bunun yazılımı var mıdır ?
Anakart modeli MB82S
Sinyal yok hatası veriyor.
![]()
bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz.![]()
![]()
![]()
![]()
Merhaba Vestel TV kırmızı led sürekli yanıp sönüyor logo gidip geliyor yani kısacasi boot etmiyor.Bunun icin elinizde yazılım var mı?
Merhaba, bu modele sahip olan varsa tam yazılıma ihtiyacım var. Teşekkür ederim!
![]()
![]()
![]()
I have nothing for this model. I have for Toshiba, Finlux, with the same motherboard and the same panel. It is possible that the remote control is no longer compatible. Do you want to try?yokoono master.
tv'nin sorunu nedir.Merhabalar
Vestel smart 40fb7100 tv için yazılım isteyecektim.
SN:7659497 600808
Menüye gelip "4725"e bastığım zaman çıkan menüde yazan bilgiler:
SERVICE MENU (Sentor)(V.0.45.23.22)(SVN:208953)(/0009df/6662.dcf)(MB97)(2x56)
Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
kurtarma yazılımını da indirebilir miyiz ?bildirim çanından full yazılıma ulaşabilirsiniz.
verdiğim yazılım olmadı mı.?kurtarma yazılımını da indirebilir miyiz ?
bildirim çanından full yazılıma ulaşabilirsiniz. yükledikten sonra sonucu yazın.![]()
Merhaba, Vestel 50UA9600 model televizyonumuz açılırken Depolama Bitiyor uyarısı veriyor. Bu uyarı ekrana sürekli gelip giderken saniyelik olarak menü ekranı geliyor ama bir işlem yapılamıyor. Harici mouse takıp ayarlar tuşuna basmayı denedim, kumandadan denedim olmuyor. Sorunun çözümü için yardımcı olursanız çok sevinirim. Televizyon şu anda kullanılamıyor.
Eğer bu kadar nazik olursanız çok sevinirim; Toshiba ile deneyebilirim. Teşekkür ederim ve selamlar.I have nothing for this model. I have for Toshiba, Finlux, with the same motherboard and the same panel. It is possible that the remote control is no longer compatible. Do you want to try?
Merhaba, bu modele sahip olan varsa tam yazılıma ihtiyacım var. Teşekkür ederim!
![]()
![]()
![]()
Full software. Try at your own risk.Eğer bu kadar nazik olursanız çok sevinirim; Toshiba ile deneyebilirim. Teşekkür ederim ve selamlar.
Thank you!Full software. Try at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.