Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,722
Merhabalar. Forumda yeniyim. Toshiba 43LL2A63DT sahibiyim. Garantisi bitti. Güncelleme yapamıyorum tv wifisi üzerinden. Zaten Güncelleme bulamıyor. Telefon ekran yansıtma sürekli hata veriyor. Flasla yazılım Güncelleme yapsam düzelir mi ve yazılımı nasıl bulabilirim? ( yazılım V.3.35.0. 0 uygulama sürümü V.0.26.1.0

1000041724.jpg
sizdeki sürüm daha güncel tv sıfırlayıp yeniden kurmayı denediniz mi.?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,103
65
Tekrardan merhaba. İlgili yazılımı, bahsedilen yönergelere uyarak defalarca denememe rağmen arıza ilk günkü gibi devam ediyor. TV Stand-by’da iken, kumandadan power butonuna basıyorum. Stand-by ışığı birkaç saniye yanıp sönüyor. Ekran gelip, logo görünür görünmez tekrar ekran simsiyah şekle bürünüyor. (Stand-by ışığı sönüyor)
Ekrana telefon ışığı tut bakalım arkada görüntü var mı(dikkali bakmalısın :ok )

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,103
65
WhatsApp-Gorsel-2025-02-08-saat-22.43.43_aa24ec0a.jpg

Merhaba, Vestel 50UA9600 model televizyonumuz açılırken Depolama Bitiyor uyarısı veriyor. Bu uyarı ekrana sürekli gelip giderken saniyelik olarak menü ekranı geliyor ama bir işlem yapılamıyor. Harici mouse takıp ayarlar tuşuna basmayı denedim, kumandadan denedim olmuyor. Sorunun çözümü için yardımcı olursanız çok sevinirim. Televizyon şu anda kullanılamıyor.
1/8 ( veya 1.5/8) android tv üretilirse böyle olur,hafıza dolu ,nasıl reset atılır bilemiyorum bu tvlere,elimde sevgili hosbulduk hosbulduk un yolladığı android kart var ama deneyecek panelim yok maalesef,yoksa kesin cevap verirdim :ok

H Çevrimdışı

hanzele

Yeni Üye
9 Şub 2025
4
35
sizdeki sürüm daha güncel tv sıfırlayıp yeniden kurmayı denediniz mi.?
Denedim. Farklı cihazlarla tv ye bağlanmayı da denedim yine hata veriyor. Kendi telefonumu başka tv ye bağlayınca problem yok ama. Wifi ağını da değişmeyi denedim sorun çözülmedi. Ekran yansıtma hariç tv de başka hiçbir problem yok.son güncellemeyi yaptıktan sonra problemler oluşmaya başladı. Servisi de aradım daha yeni bir sürüm yazılım olmadığını söylediler. Sanırım downgrade yapmalıyım. Bu mümkün mü?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,103
65
Denedim. Farklı cihazlarla tv ye bağlanmayı da denedim yine hata veriyor. Kendi telefonumu başka tv ye bağlayınca problem yok ama. Wifi ağını da değişmeyi denedim sorun çözülmedi. Ekran yansıtma hariç tv de başka hiçbir problem yok.son güncellemeyi yaptıktan sonra problemler oluşmaya başladı. Servisi de aradım daha yeni bir sürüm yazılım olmadığını söylediler. Sanırım downgrade yapmalıyım. Bu mümkün mü?
MB211 eski bir kart,ama eski versiyona dönersen sanırım (unutulmasın sanırım dediğim) mükün olabilir:ok

Ömer Genç Çevrimiçi
24 May 2018
177
44
Hocam almaya çalışıyorum kurulum tamamlandı tv açılırken menü ye basılı tutup 4725 tuşluyorum ama operations ekranı gelmedi bir türlü bir yerde yanlış mı yapıyorum

Hocam service menu den bu ekranın fotoğrafını çektim işinize yarar mı? Diğer talimatları uyguladım belleğe kopyaladım ancak dosya ekleyemiyorum cevabıma

WhatsApp-Gorsel-2025-02-09-saat-15.39.03_583dc7a8.jpg

Kullanıcılar için gizli metin: mıstıkcıstık

Geri
Üst Alt