Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,713
IMG_55545b6580bc4561b27c.jpg

güncel yazılım alabilirmiyim
servis menüsü.?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,713
Merhaba,

Benim televizyon arıza yaptı. Televizyonun önündeki led yanıp yanıp sönüyor açılmıyordu. Anakart aldım. (resimdeki anakartların sağdaki arızalı olan) yeni aldığım ana kartı taktığımda görüntü resimeki gibi geldi. TV nin full yazılımını yükledim.Panel programından olabileceğini düşünüyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

WhatsApp-Image-2025-02-11-at-14.14.12-1.jpg
WhatsApp-Image-2025-02-11-at-14.14.12.jpg

WhatsApp-Image-2025-02-11-at-14.11.30.jpg

WhatsApp-Image-2025-02-11-at-14.19.59.jpg
eski anakart modeli.?, yeni anakart modeli nedir.?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,713
Merhaba, full yazılımı indirdim ve usb flashbelleke unzip edip koydum.
USB Flash diski TV de elektrik yokken TV ye taktım.
OK tuşuna basarak TV fişini takıp elektrik verdim.
Önce alttaki kırmızı led bir saniye aralıkla yanıp sönüyor.
Sonra VESTEL yazısı çıkıp biraz duruyor ve kayboluyor.
Aynı anda kırmızı led tamamen sönüyor, yani ledin hızlanması gibi yazılım yüklemesi durumu olmuyor sanırım.
Hiçbir değişiklik yok. Kumanda çalışmıyor. Arkasındaki tuştan açma kapama ve ses değişimi olmuyor.
Başka bir çözüm öneriniz olabilir mi acaba?
Şimdiden çok teşekkürler.
başka yazılım verdim birde bunu deneyip sonucu yazın.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,713
Tüm adımları eksiksiz yaptığım halde 1 saat kadardır kırmızı ışık yanıp sönüyor flash belleği fat32 olarak biçimlenderdim indirdiğim dosyayının hepsini rardandan çıkararar attım TV kapalıyken flashı taktım ok tuşuna basık halde fişe taktım ancak 1 30 saattir açılmadı hali nazırda kırmızı ışık yanıp sönmeye devam ediyor acaba ben yanlış yazılım mı istedim bilmiyorum full yazılım dediğimiz kurtarma yazılımı değil mi acaba 3 gündür uğraşıyorum çözemedim sorunum yazılım güncellenerken bu ekranda kaldı ve bir daha açılmadı sürekli kırmızı yakıp sönüyor yardımcı olursanız sevinirim

vermiş olduğunuz yazılımı denedim hocam o sebeble flash belleyide değiştirdim arıza vardır belki diye verdiğiniz 8179277 _MB130_VESTEL_QUI_V57100 bu yazılımı indirip kurdum ancak kırmırzı ışık yanıp sönüyor ve ne kdar beklersem açılmıyor
verdiğim yazılım senin tv'nin orjinal yazılımı. Yazılımı almıyorsa kartta problem vardır.

H Çevrimdışı

hanzele

Yeni Üye
9 Şub 2025
4
35
bildirim çanından size verdiğim yazılıma ulaşabilirsiniz. Kurulum talimatı, indirme linki hepsi aynı alanda.
Merhabalar. Öncelikle yardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkür ederim. Herşeyi dediğiniz gibi yaptım ama güncelleme başarısız oldu diye hata veriyor

1000042000.jpg
1000042001.jpg

bildirim çanından size verdiğim yazılıma ulaşabilirsiniz. Kurulum talimatı, indirme linki hepsi aynı alanda.

Hocam tekrardan merhabalar. Yazılımı yüklerken zipten çıkardım ama klasörle attığım için güncelleme daha doğrusu downgrade yapamamışım. Tekrar deneyince oldu. Çok çok teşekkür ederim. Sorun da çözüldü ekranı sorunsuz yansıtabiliyorum. Allah razı olsun.

1000042009.jpg

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

sibeltrn

Yeni Üye
18 Ocak 2023
5
Merhaba, ekte bilgilerini görüntüleyebileceğiniz televizyonun titanyum full yazılımını rica ederim.

IMG_3197.jpg

C Çevrimdışı

c0rty

Yeni Üye
5 Ağu 2024
8
26
Merhabalar Vestel q9900 50” tv var tivo güncellemesi geldi bunu kaldırmak istiyorum. Birde memc düşüğe alsam dahi aşırı mozaikleşme ve kalite düşüşü yaşıyorum son zamanlarda yardımcı olabilir misiniz? 8789068200104 seri no. Teşekkürler.

C Çevrimdışı

catlak79

Yeni Üye
6 Ağu 2022
3
46
IMG_4602.png

IMG_4602.png
kırmızı ışıkta kalıyor. Kurtarma yazılımı varmıdır.teşekkürler

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

mance

Yeni Üye
25 Ocak 2025
11
50
başka yazılım verdim birde bunu deneyip sonucu yazın.
Merhaba,
3.yazılımda yükleme oldu ama görüntü ters döndü. Yine aynı şekilde yazı çıkıyor ( bu sefer 180 derece ters) sonra hiçbir şey çalışmıyor.

ters0457364d0a9095f0.jpg

Merhaba,
3.yazılımda yükleme oldu ama görüntü ters döndü. Yine aynı şekilde yazı çıkıyor ( bu sefer 180 derece ters) sonra hiçbir şey çalışmıyor.

ters0457364d0a9095f0.jpg
VESTEL yazısı ters dönünce en azından kullandığım 3 usb bellekten birinin çalıştığına kesin emin oldum ve bundan sonra onunla devam ettim.
Bundan bir önceki sefer gönderdiğiniz full yazılımı bu bellek ile yükleyince yazı düz döndü ama hala açılmıyor. Tavsiyenizi bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt