Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,729
Hocam yükleme tamamlandı çift ekran ve piksel piksel oldu. Kurulumu tamamlamadan kapattım o yüzden. Yardımcı olursanız sevinirim.
linkteki konuda panel yazılımının nasıl alındığına bak panel yazılımı alıp buraya yükle.

M Çevrimdışı

mıstıkcıstık

Yeni Üye
8 Şub 2025
12
24
linkteki konuda panel yazılımının nasıl alındığına bak panel yazılımı alıp buraya yükle.
Hocam almaya çalışıyorum kurulum tamamlandı tv açılırken menü ye basılı tutup 4725 tuşluyorum ama operations ekranı gelmedi bir türlü bir yerde yanlış mı yapıyorum

Hocam service menu den bu ekranın fotoğrafını çektim işinize yarar mı? Diğer talimatları uyguladım belleğe kopyaladım ancak dosya ekleyemiyorum cevabıma

WhatsApp-Gorsel-2025-02-09-saat-15.39.03_583dc7a8.jpg

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,729
Hocam almaya çalışıyorum kurulum tamamlandı tv açılırken menü ye basılı tutup 4725 tuşluyorum ama operations ekranı gelmedi bir türlü bir yerde yanlış mı yapıyorum

Hocam service menu den bu ekranın fotoğrafını çektim işinize yarar mı? Diğer talimatları uyguladım belleğe kopyaladım ancak dosya ekleyemiyorum cevabıma

dosyaupload sitesine yükleyin linki buraya eklersiniz.

M Çevrimdışı

mance

Yeni Üye
25 Ocak 2025
11
50
anakart model numaranız MB82. anakartınıza uygun kurtarma yazılımını bildirim olarak gönderdim.
Merhaba, yazılımı indirdim, çok teşekkürler.
Burada bahsedildiği gibi fat32 formatında biçimlendirilmiş bir usb flash belleğe tek dosya zipsiz olarak attım.
Kumandanın çalıştığını cep tel kamerasından kontrol ettim.
OK tuşuna basılı olarak tv yi fişe taktım. Led lamba hızlı hızlı yanıp sönünce ok tuşuna basmayı bıraktım.
15-20 dk bekledikten sonra fişi söktüm, USB yi çıkardım, fişi tekrar taktım ama yazılım güncellenmedi.
Şu an hala baştaki gibi, vestel yazısı çıkıyor, sonra kayboluyor. TV kumandası da hiçbir şekilde çalışmıyor.
Ne tavsiye edersiniz?
Teşekkürler.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,729
Merhaba, yazılımı indirdim, çok teşekkürler.
Burada bahsedildiği gibi fat32 formatında biçimlendirilmiş bir usb flash belleğe tek dosya zipsiz olarak attım.
Kumandanın çalıştığını cep tel kamerasından kontrol ettim.
OK tuşuna basılı olarak tv yi fişe taktım. Led lamba hızlı hızlı yanıp sönünce ok tuşuna basmayı bıraktım.
15-20 dk bekledikten sonra fişi söktüm, USB yi çıkardım, fişi tekrar taktım ama yazılım güncellenmedi.
Şu an hala baştaki gibi, vestel yazısı çıkıyor, sonra kayboluyor. TV kumandası da hiçbir şekilde çalışmıyor.
Ne tavsiye edersiniz?
Teşekkürler.
full yazılım verdim bunu deneyin.

yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,734
73

In the menu it says that the panel is VES500QNZH-N2-Z01. What panel is on TV??.
If the motherboard is 17MB170, I don't think you can save the panel profile from the TV.
Google translate:
Menüde panelin VES500QNZH-N2-Z01 olduğu yazıyor. Televizyonda hangi panel var?
Anakart 17MB170 ise panel profilini TV'den kaydedebileceğinizi sanmıyorum.

M Çevrimdışı

mıstıkcıstık

Yeni Üye
8 Şub 2025
12
24
In the menu it says that the panel is VES500QNZH-N2-Z01. What panel is on TV??.
If the motherboard is 17MB170, I don't think you can save the panel profile from the TV.
Google translate:
Menüde panelin VES500QNZH-N2-Z01 olduğu yazıyor. Televizyonda hangi panel var?
Anakart 17MB170 ise panel profilini TV'den kaydedebileceğinizi sanmıyorum.
Thanks for the info. At this point what am i gonna do? I already tried full software and the screen display is just like that. Can I fix it myself without calling the service? I don't have any idea about what panel is on TV, either. How can I find it tho?

yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,734
73
Thanks for the info. At this point what am i gonna do? I already tried full software and the screen display is just like that. Can I fix it myself without calling the service? I don't have any idea about what panel is on TV, either. How can I find it tho?
To find out which panel it has, you have to open the back cover. On a white label stuck to the back of the panel is the code (VES500-xx-xx).
If you can't, wait for help from a colleague or go to the service.

M Çevrimdışı

mıstıkcıstık

Yeni Üye
8 Şub 2025
12
24
To find out which panel it has, you have to open the back cover. On a white label stuck to the back of the panel is the code (VES500-xx-xx).
If you can't, wait for help from a colleague or go to the service.
Actually the warranty of the device is still in due. But right now I'm scared that it can be out of warranty just because I tried to load full software. They may say it's client's fault.

H Çevrimdışı

hanzele

Yeni Üye
9 Şub 2025
4
35
Merhabalar. Forumda yeniyim. Toshiba 43LL2A63DT sahibiyim. Garantisi bitti. Güncelleme yapamıyorum tv wifisi üzerinden. Zaten Güncelleme bulamıyor. Telefon ekran yansıtma sürekli hata veriyor. Flasla yazılım Güncelleme yapsam düzelir mi ve yazılımı nasıl bulabilirim? ( yazılım V.3.35.0. 0 uygulama sürümü V.0.26.1.0

1000041724.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt