Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,729
orijinal olsaydı son verdiğim yazılımda sorun devam etmezdi.Orjinal diye biliyorum abi ama nasıl teyit edebiliriz. Bu arada emeğiniz için de çok teşekkür ederim. Bana bir çok kez yardımcı oldunuz. Varolun sağolun.![]()
orijinal olsaydı son verdiğim yazılımda sorun devam etmezdi.Orjinal diye biliyorum abi ama nasıl teyit edebiliriz. Bu arada emeğiniz için de çok teşekkür ederim. Bana bir çok kez yardımcı oldunuz. Varolun sağolun.![]()
Şuan iyi ama son attığım yazılım sizinkiydi üzerine sadece panel yazılımı attım onuda burdan temin etmiştim sanırım zatenorijinal olsaydı son verdiğim yazılımda sorun devam etmezdi.
indirme listende panel yazılımı yokŞuan iyi ama son attığım yazılım sizinkiydi üzerine sadece panel yazılımı attım onuda burdan temin etmiştim sanırım zaten
Ellerine sağlık sayenizde televizyonum smart oldu gayet sağlıklı emeğinize sağlık saygılarumarım uyar yazılımı gönderdim.
Senin adına seninle sevindim, tekrar güle güle kullan, üstelik smart olmuş tvDear Yokohono, thanks to you, my TV started working very well. I am grateful to you for this. May your hands not suffer, thank you... Sevgili teraspy sanada ayrıca tesekkür ederim sende az uğraşmadın elleriniz dert görmesin. "İNSANLARA YARDIMCI OLMAK EN GÜZEL İBADETTİR..."
![]()
Aha, tam da mesajım denk gelmiş "smart" olayına.tekrar güle güle kullanınEllerine sağlık sayenizde televizyonum smart oldu gayet sağlıklı emeğinize sağlık saygılar
Bizlerin verdiği (özellikle yokoono abinin)panel dosyalarıdır muhtemelenindirme listende panel yazılımı yok![]()
Tekrardan merhaba. İlgili yazılımı, bahsedilen yönergelere uyarak defalarca denememe rağmen arıza ilk günkü gibi devam ediyor. TV Stand-by’da iken, kumandadan power butonuna basıyorum. Stand-by ışığı birkaç saniye yanıp sönüyor. Ekran gelip, logo görünür görünmez tekrar ekran simsiyah şekle bürünüyor. (Stand-by ışığı sönüyor)full yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
(Stand-by ışığı sönüyor)Tekrardan merhaba. İlgili yazılımı, bahsedilen yönergelere uyarak defalarca denememe rağmen arıza ilk günkü gibi devam ediyor. TV Stand-by’da iken, kumandadan power butonuna basıyorum. Stand-by ışığı birkaç saniye yanıp sönüyor. Ekran gelip, logo görünür görünmez tekrar ekran simsiyah şekle bürünüyor. (Stand-by ışığı sönüyor)
you right this firmware not helped me .thanks anywayIf you want to try, try at your own risk.
I don't think you will solve the problem with this software.
And not with the TELEFUNKEN V.0.00 software
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
verdiğim yazılımı almıyorsa anakartta problem vardır. Verilen yazılım %100 sizin kart için.Tekrardan merhaba. İlgili yazılımı, bahsedilen yönergelere uyarak defalarca denememe rağmen arıza ilk günkü gibi devam ediyor. TV Stand-by’da iken, kumandadan power butonuna basıyorum. Stand-by ışığı birkaç saniye yanıp sönüyor. Ekran gelip, logo görünür görünmez tekrar ekran simsiyah şekle bürünüyor. (Stand-by ışığı sönüyor)