Etiket, anakart numarası birbirini tutmuyor. Anakart model numarası nedir.?![]()
![]()
![]()
dostar bu televizyon standbyda kalmış durumda kart üzerindeki voltajlar ölçüldü anormal bir durum görülmedi full yazılım bulma ihtimalimiz var mı . Şimdi den teşekkürler
ayrıca bildiğim kadarıyla sonradan anakart değişimi yok
kusura bakmayın anakartı yazmayı unutmuşum anakart 17mb211Etiket, anakart numarası birbirini tutmuyor. Anakart model numarası nedir.?
full yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz. Yükledikten sonra sonucu yazınız.Merhaba,
Yazılım talebim ile ilgili desteğinizi rica ederim. Tv yi fabrika ayarlarına döndürmek istediğimde yeniden başlamadan sonra sürekli Vestel yazısı gelip gidiyor başka bir hareket yok.
VST 4KSM.49UD8800 LED TV 400DLB/MB130V10110506
Seri Numarası:
9522440900002
![]()
Herhangi bir anakart değişimi olmadı. Sadece geçen sene ekranda renklerin gitmesi sebebiyle servisinde ledlerin değişimi yapıldı.
full yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz. Yükledikten sonra sonucu yazınız.

merhaba sayın ustalarım. Awox A 2058 US RIMLESS tv wisdom share yazısında kalıyordu. yazılımı bende mevcuttu yükledim tv normal çalıştı ama ses yok. ses çıkışı sağlam. elinde başka yazılımı olan ustam varsa yardımlarını bekliyorum. fotoğraflarda etiket ve anakart modelini belirttim. teşekkürler.
![]()
Kulaklık girişine jak takıldı ve ses sorunu düzeldi. Sorun giderildimerhaba sayın ustalarım. Awox A 2058 US RIMLESS tv wisdom share yazısında kalıyordu. yazılımı bende mevcuttu yükledim tv normal çalıştı ama ses yok. ses çıkışı sağlam. elinde başka yazılımı olan ustam varsa yardımlarını bekliyorum. fotoğraflarda etiket ve anakart modelini belirttim. teşekkürler.
![]()
![]()
full yazılım için yetkilendirme yaptım.
Bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz. Kurum talimatına uyun ve Yükleme sonucu buraya yazın.
panel yazılımını bildirim olarak gönderdim.![]()
Merhabalar anakart değişimi yaptım eskisinde 17mb140 var yine birebir aynı 17mb140 ile değiştirdim tv açıldı ancak görüntü ters döndü ve aşırı kalitesiz dağınık bir görüntü var yardımcı olur musunuz