By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,056
merhabalar, benimde vestel 55ud8400 model televizyonum var. daha öncede bizen kendi kendine kapanıyor kırmızı ışığı yanıp sönüyordu güncelleme vs denildi buna. bazen wifi kartı görmüyordu yani wifi seçeneğine tıkladığımda televizyon kapanıp tekrardan açılıyordu. bazen kendi kendine wifi ekranı hiç sorun yokmuş gibi geliyordu ve bağlantı sağlıyordum kullanıyordum. ancak geçen gün televizyonu açmaya çalıştığımda açılış ekranı olarak vestel yazısı geliyor bir süre bekledikten sonra led ışıklar yani ekran açık bir vaziyette bekliyor ondan sonra kanal açılıyor 2 saniye sonra o açılan kanalın ekranında donuyor ve 4 saniye sonra da led ışıklar açık ama siyah ekrana geçiyor ve herhangi bir işlem yapılamıyor. yani kumanda vs hiç işlem görmüyor. televizyonun fişini çekiyoruz aynı şekilde açmaya çalıştığımızda yine tekrara düşüyor ve bu şekilde bir kısır döngü ile devam ediyor. bunun yazılımsalmı yoksa teknik bir arızamı olduğuna karar veremedik ve anlayamadık. bununla ilgili bilgisi tecrübesi olan yardımcı olursa sevinirim. iyi günler herkese.

IMG_20241121_194807.jpg

Arka kapağı açtım bütün kabloları söktüm yeniden düzgünce taktım ama nafile. Hatta wifi kart kablosunu devre dışı bırakmak için takmadım denedim yinede aynı. Versiyon yüklemek için USB bellek içine sürüm ekledim TV fişini takarken kumanda dan ok tuşuna basılı tuttum kırmızı ışık günceleme yapar gibi hızlı yanıp sönüyor ama beş saniye sonra normal hızda yanıp sönüp TV kapalı moda geçiyor. Açtığım zamanda aynı şekilde hataya düşüyor.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.

C Çevrimdışı

can_elk

Yeni Üye
26 May 2018
41
36
9a354750-08bd-42ef-a07e-04f63a6e1024.jpg
9638008b-7b38-449a-a05c-ec5d83a63641.jpg
eaf2c268-6388-4559-bdd8-77763801b634.jpg

dostar bu televizyon standbyda kalmış durumda kart üzerindeki voltajlar ölçüldü anormal bir durum görülmedi full yazılım bulma ihtimalimiz var mı . Şimdi den teşekkürler
ayrıca bildiğim kadarıyla sonradan anakart değişimi yok

Geri
Üst Alt