H
HyperCodes
Yeni Üye
- 13 Kas 2023
- 5
- 29
Vestel Orjinal Logo yazılımı olan varmı.
Başka bir flash bellekle denedim olumlu sonuç aldım, teşekkür ederim iyi forumlar.Söylenilen yazılımı flash belleğe yükledim, usb portuna taktım. Televizyon fişe takılı değilken OK tuşuna basılı tutuyorum, televizyonu fişe takıyorum. Kırmızı ışık yanıp sönmüyor hiçbir şey olmuyor. Flash bellek 4 gb içi boş sadece yazılım var. Destek alabilir miyim?
Gönderdiğiniz yazılım için teşekkürler ama tv yazılımı hiç almadı, 2-3 tane flash denedimSorun donanımsal gibi görünüyor. yazılım yüklersen tv kapanırsa sorunun daha da büyebilir. yazılımı gönderdim.
Hello sir. İ have ordered this mainboard for (SN040LD18VG75B Samsung Panel LTA400HM13). Am i going to need firmware for panel ?BIN for flash memory. Try at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Here we are discussing televisions with Vestel electronics.
L.E. I think you know that the requested and received software are written with the programmer.
Cod main ???.
Cod panel ???.
1. I have nothing in the archive to help you.Hello sir. İ have ordered this mainboard for (SN040LD18VG75B Samsung Panel LTA400HM13). Am i going to need firmware for panel ?yokoono
![]()
This is old faulty mainboard. I have ordered SN042LD18VG75B-V2F tv model mainboard that uses Lg panel but my panel is Samsung panel. Am i going to need panel firmware ? İ ll be pleased if you help me.
Panel : LTA400HM13
yokoono
Tv garanti kapsamında servise müracaat edin. 0 850 222 412350QA9700
Merhaba güncelleme sonrası yeniden başlatılıyor dedi açılmadı Vestel yazısı gözüküyor hemen gidiyor ekranda tepki yok kırmızı ışık yanıp sönüyor.
![]()
Yanlış yazılım yüklenmediyse sinyal yok arızasının yazılım ile alakası yok.![]()
![]()
![]()
![]()
Uydu sinyal yok. Full yazılım talep ediyorum.Teşekkürler
Peki nasıl düzeltebilirim. Ayarlarda yapabileceğim bir şey yok. Frekansları da girdim sinyal yok. Yazılım da eski zaten.Yanlış yazılım yüklenmediyse sinyal yok arızasının yazılım ile alakası yok.
hocam zip dosyasından çıkardığımızda 4 adet dosya çıkıyor. 3 tanesi bin 1 tanesi not defteri formatında. bunların hepsini flash belleğe atıyoruz değilmi.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.