Peki nasıl düzeltebilirim. Ayarlarda yapabileceğim bir şey yok. Frekansları da girdim sinyal yok. Yazılım da eski zaten.Yanlış yazılım yüklenmediyse sinyal yok arızasının yazılım ile alakası yok.
Peki nasıl düzeltebilirim. Ayarlarda yapabileceğim bir şey yok. Frekansları da girdim sinyal yok. Yazılım da eski zaten.Yanlış yazılım yüklenmediyse sinyal yok arızasının yazılım ile alakası yok.
hocam zip dosyasından çıkardığımızda 4 adet dosya çıkıyor. 3 tanesi bin 1 tanesi not defteri formatında. bunların hepsini flash belleğe atıyoruz değilmi.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.
Is it not vestel mainboard ? i am confused because this is Sunny Tv1. I have nothing in the archive to help you.
2. Panel profiles exist only for Vestel motherboards.
Yazılımı nerden indirebilirim.Yanlış yazılım yüklenmediyse sinyal yok arızasının yazılım ile alakası yok.
UPDATE : I installed the mainboard. It worked but picture is upside down. I could not find firmware and there is no panel option in service menu. what can i do ? İf i removed the eprom chip from old mainboard and installing the new MB. Does it solve the problem ? Does panel firmware stored on eeprom chip ?1. I have nothing in the archive to help you.
2. Panel profiles exist only for Vestel motherboards.
Try it. If the panel profile is in the flash memory, the problem is solved.UPDATE : I installed the mainboard. It worked but picture is upside down. I could not find firmware and there is no panel option in service menu. what can i do ? İf i removed the eprom chip from old mainboard and installing the new MB. Does it solve the problem ?
Tv yi ilk kuruluma dönderin yeniden kurulum yapın kurulum aşamasında diseqc ayarını mutlaka yapın yapılmazsa sinyal yok hatası alırsınız diseqc 1. Porta Türksat 2. Porta herhangi bir uydu ismi tanımlayıp kaydedin sonra arama yapın kanallar ayarlanacaktır. Bu işlemler yapıldığı halde kanallar yoksa ana kart arızalıdır. Anten sisteminizin sağlam olduğuna emin olun gerekirse tv yi komşuda deneyin.Peki nasıl düzeltebilirim. Ayarlarda yapabileceğim bir şey yok. Frekansları da girdim sinyal yok. Yazılım da eski zaten.