By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,069
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Kırmızı ışık yanıp sönüyor 10 saat oldu hala açılmadı
Donanım orijinalse yanlış yazılım yüklenmediyse görüntü titremesi panel arızasıdır.Merhaba herkese kolay gelsin MB82s Kart Panel yazılımı gerekli görüntü titriyor
Kendi donanımı arızalıydı kart değişimi yapıldı panel yazılımı gerekliDonanım orijinalse yanlış yazılım yüklenmediyse görüntü titremesi panel arızasıdır.
Başka bir flash bellekle denedim olumlu sonuç aldım, teşekkür ederim iyi forumlar.Söylenilen yazılımı flash belleğe yükledim, usb portuna taktım. Televizyon fişe takılı değilken OK tuşuna basılı tutuyorum, televizyonu fişe takıyorum. Kırmızı ışık yanıp sönmüyor hiçbir şey olmuyor. Flash bellek 4 gb içi boş sadece yazılım var. Destek alabilir miyim?
Gönderdiğiniz yazılım için teşekkürler ama tv yazılımı hiç almadı, 2-3 tane flash denedimSorun donanımsal gibi görünüyor. yazılım yüklersen tv kapanırsa sorunun daha da büyebilir. yazılımı gönderdim.