Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,856
sorunu biraz daha detaylı anlatabilir misiniz.?Televizyon açılmıyor yazılım alabilir miyim
![]()
sorunu biraz daha detaylı anlatabilir misiniz.?Televizyon açılmıyor yazılım alabilir miyim
![]()
Yazılımı söylenen şekilde yükledim olmadı. İlk kuruluma döndüm yine olmadı hala ekran ters ve görüntü çok kalitesizpanel yazılımını bildirim olarak gönderdim.
daha önce ekran değişimi olmuş olabilir mi.? Panel etiketini buraya yükleyin.Yazılımı söylenen şekilde yükledim olmadı. İlk kuruluma döndüm yine olmadı hala ekran ters ve görüntü çok kalitesiz
2-3 saat açılmıyor sonra açılıyor, ama hiç açılmadığı da oluyorsorunu biraz daha detaylı anlatabilir misiniz.?
Full yazılım lazım yardımcı olursan sevinirim
Diğer konuda cevap yazıldı.Full yazılım lazım yardımcı olursan sevinirim
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Kırmızı ışık yanıp sönüyor 10 saat oldu hala açılmadı
![]()
Donanım orijinalse yanlış yazılım yüklenmediyse görüntü titremesi panel arızasıdır.Merhaba herkese kolay gelsin MB82s Kart Panel yazılımı gerekli görüntü titriyor
![]()
Kendi donanımı arızalıydı kart değişimi yapıldı panel yazılımı gerekliDonanım orijinalse yanlış yazılım yüklenmediyse görüntü titremesi panel arızasıdır.