By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,056
Size yazılım verilmişti saat 14:11 de yazılımı indirmişsiniz.
Size yazılım verilmişti saat 14:11 de yazılımı indirmişsiniz.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.17mb82 s kurtarma yazılımı varmı
Yazdıklarınız donanımsal arıza gibi wifi ve kablosu kontrol edilmelidir. Wifi tarafı kablosunu söküp geri takmak işe yararmerhabalar, benimde vestel 55ud8400 model televizyonum var. daha öncede bizen kendi kendine kapanıyor kırmızı ışığı yanıp sönüyordu güncelleme vs denildi buna. bazen wifi kartı görmüyordu yani wifi seçeneğine tıkladığımda televizyon kapanıp tekrardan açılıyordu. bazen kendi kendine wifi ekranı hiç sorun yokmuş gibi geliyordu ve bağlantı sağlıyordum kullanıyordum. ancak geçen gün televizyonu açmaya çalıştığımda açılış ekranı olarak vestel yazısı geliyor bir süre bekledikten sonra led ışıklar yani ekran açık bir vaziyette bekliyor ondan sonra kanal açılıyor 2 saniye sonra o açılan kanalın ekranında donuyor ve 4 saniye sonra da led ışıklar açık ama siyah ekrana geçiyor ve herhangi bir işlem yapılamıyor. yani kumanda vs hiç işlem görmüyor. televizyonun fişini çekiyoruz aynı şekilde açmaya çalıştığımızda yine tekrara düşüyor ve bu şekilde bir kısır döngü ile devam ediyor. bunun yazılımsalmı yoksa teknik bir arızamı olduğuna karar veremedik ve anlayamadık. bununla ilgili bilgisi tecrübesi olan yardımcı olursa sevinirim. iyi günler herkese.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.
Üstad denedim ama maalesef açılmadı cihaz . Bu arada ilk açılışta standby ışığı kumandadan müdahale edilmemesine rağmen yanıp sönüyor ve 5-10 saniye sonra duruyor ekran backlight şeklinde kalıyor (logo ekranından sonra).Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.
Arka kapağı açtım bütün kabloları söktüm yeniden düzgünce taktım ama nafile. Hatta wifi kart kablosunu devre dışı bırakmak için takmadım denedim yinede aynı. Versiyon yüklemek için USB bellek içine sürüm ekledim TV fişini takarken kumanda dan ok tuşuna basılı tuttum kırmızı ışık günceleme yapar gibi hızlı yanıp sönüyor ama beş saniye sonra normal hızda yanıp sönüp TV kapalı moda geçiyor. Açtığım zamanda aynı şekilde hataya düşüyor.Yazdıklarınız donanımsal arıza gibi wifi ve kablosu kontrol edilmelidir. Wifi tarafı kablosunu söküp geri takmak işe yarar
full yazılım verildi.Üstad denedim ama maalesef açılmadı cihaz . Bu arada ilk açılışta standby ışığı kumandadan müdahale edilmemesine rağmen yanıp sönüyor ve 5-10 saniye sonra duruyor ekran backlight şeklinde kalıyor (logo ekranından sonra).
Sorun donanımsal gibi görünüyor. yazılım yüklersen tv kapanırsa sorunun daha da büyebilir. yazılımı gönderdim.Merhaba,
anakart ve besleme orjinalTOSHİBA 43L3763DAT 17MB110P çalıştıktan bi süre sonra tv kapanıyor. besleme kontrol edildi, Bu tv için full yazılım verebilir misiniz.
Teşekkürler
sizin televizyon atmaca grubuna ait linkteki konun ilk mesajını okuyup o konun altına bilgileri ekleyin
yazılım alma şansım varmı acaba
yazılımı gönderdim.Selam Tv açılışta logo geliyor sonra standby a düşüyor kumanda işlemiyor mb140 kurtarma yazılımı atıyorum sonlanmıyor rica etsem yazılım lazım