ustam yükledim ve sorun çözüldü, elinize emeğinize sağlık, teşekkür ederim...MB140 kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
ustam yükledim ve sorun çözüldü, elinize emeğinize sağlık, teşekkür ederim...MB140 kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
full yazılımı bildirim olarak gönderdim yükledikten sonra sonucu yazınız.Merhaba
32SBH510 model 17MB140TC anakartlı SEG televizyon için full yazılım gerekli. Televizyon açılıyor fakat ekran gelmiyor. Panel ve anakart orjinal. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar.
Yardımınız için çok teşekkür ederim. Maalesef olmadı. Yeni kartla alıp deneyeceğim. İyi çalışmalar.full yazılımı bildirim olarak gönderdim yükledikten sonra sonucu yazınız.
Thank you so much. Is this compatible with 40 inches Same Motherboard but differnet panel. Tv model number is sn040ld18vg75b ? Thanks AgainBIN for flash memory. Try at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Cod main ???.Thank you so much. Is this compatible with 40 inches Same Motherboard but differnet panel. Tv model number is sn040ld18vg75b ? Thanks Again
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Merhaba iyi akşamlar , Vestel 32HA5110 , 17mb82s cihaz açılışta Vestel logosunu veriyor ardından siyah ışıklı ekran (backlight) da kalıyor.Konu ile alakalı yardımcı olabilir misiniz
Rakamlar okunmuyor aynı tv içinse linkte cevap yazıldı yazılım verildi.
Full Yazılımı lazım kart 17mb96
Teşekkürler üstad , deneyip bilgi vereceğim . İyi çalışmalar.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.
Rakamlar okunmuyor aynı tv içinse linkte cevap yazıldı yazılım verildi.
Önemli - Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba 17mb96 32sc5600 modek seg tv var sn 7707680 601916 pnl 23323205 tv donma yapıyor uk kontrol etmiyor bir süre sonra ben işlemciden şüpheleniyorum ama bir yazılım da denemek istiyorum Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.tavsiyeforumu.com