Güncelleme yazılımı verilecek anlamsız harf dizisi üyeliğe izin vermiyoruz düzgün bir nick ile üye olunuz.v2.24.1.0 mb110 için güncelleme yüklemek istiyorum. teşekkürler.
Merhabalar elimde seg 39226b tv var. Standby ışığı hiç yanmıyordu. Anakart degistim. Fakat şuan vestel logosu çıkıyor ve görüntü ters açılıyor ve hemen ardından kapanıyor. Bu konuda sanırım yazılım yuklemem gerek. Yardımcı olurmusunuz.1.resim tv arkasindaki nu 2.resim kendi orjinal kart 3.resim yeni aldığım 4.resim model nu.Tesekkur ederim
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.By_Trol hocam mümkünse https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...cin-full-yazilim-talep-konusu.446/post-432364 bi yazılım verebilirmisin. sanırım arada kaynadı.
Evethocam zip dosyasından çıkardığımızda 4 adet dosya çıkıyor. 3 tanesi bin 1 tanesi not defteri formatında. bunların hepsini flash belleğe atıyoruz değilmi.
Resimdeki kartta zaten fabrikasyon yüklü bir full yazılım var. Bu kartı mb211 kartlı bir panelde kullanacaksan o tv nin arka kapak barkod resmini ekleyeceksin.
ustalarım kolay gelsin. bu kartın full yazılımına ihtiyacım var.
Resimdeki kartta zaten fabrikasyon yüklü bir full yazılım var. Bu kartı mb211 kartlı bir panelde kullanacaksan o tv nin arka kapak barkod resmini ekleyeceksin.
Yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
17MB110S anakart modeli
Vestel yazısı geliyor açılmıyor yazılım talep ediyorum
anakart ve arka etiket üzerindeki seri bilgileri uyuşmuyor. Muhtemelen kart değişimi yapılmış. Cihazdaki sorun nedir.?
yükledim. kusura bakmayın.
merhaba logo gelip gidiyor led yanıyor kurtarma yazilim talep ederim lutfen