By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,258
Evethocam zip dosyasından çıkardığımızda 4 adet dosya çıkıyor. 3 tanesi bin 1 tanesi not defteri formatında. bunların hepsini flash belleğe atıyoruz değilmi.
Evethocam zip dosyasından çıkardığımızda 4 adet dosya çıkıyor. 3 tanesi bin 1 tanesi not defteri formatında. bunların hepsini flash belleğe atıyoruz değilmi.
Resimdeki kartta zaten fabrikasyon yüklü bir full yazılım var. Bu kartı mb211 kartlı bir panelde kullanacaksan o tv nin arka kapak barkod resmini ekleyeceksin.![]()
ustalarım kolay gelsin. bu kartın full yazılımına ihtiyacım var.
Resimdeki kartta zaten fabrikasyon yüklü bir full yazılım var. Bu kartı mb211 kartlı bir panelde kullanacaksan o tv nin arka kapak barkod resmini ekleyeceksin.
Yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.![]()
17MB110S anakart modeli
Vestel yazısı geliyor açılmıyor yazılım talep ediyorum
anakart ve arka etiket üzerindeki seri bilgileri uyuşmuyor. Muhtemelen kart değişimi yapılmış. Cihazdaki sorun nedir.?![]()
yükledim. kusura bakmayın.
merhaba logo gelip gidiyor led yanıyor kurtarma yazilim talep ederim lutfen
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.![]()
yükledim. kusura bakmayın.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.![]()
merhaba logo gelip gidiyor led yanıyor kurtarma yazilim talep ederim lutfen
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Merhabalar
Geçen yıl vestel televizyonumun ekranına Vestel logosunun iki kez gelip daha sonra stand-by durumuna düşmesi ile ilgili sizden almış olduğum çekirdek yazılım ile sorunu çözmüştüm .Aynı durum tekrar oluştu.Sizden çekirdek yazılımı tekrar istesem bana kızar mısınız
![]()
YouTube de video izlerken reklam çıktıktan sonra filme başlarken görüntü donuyor. Güncel yazılımı nereden bulabiliriz? Yardım eder misiniz? Hangi yazılımı indirmem lazım lütfen yardım edin.Vestel 43UA8900 TV Güncel Yazılım Var mı?