Bana yardımcı olurmusunuz ?Merhabalar Regal marka ürün orjinal tamir görmedi tv açılıp logo geldikten sonra tekrar kapanıp stand by konumuna geçiyor yazılımsal olduğunu düşündüm var ise paylaşırmınız tv hiç acamıyorum
![]()
Bana yardımcı olurmusunuz ?Merhabalar Regal marka ürün orjinal tamir görmedi tv açılıp logo geldikten sonra tekrar kapanıp stand by konumuna geçiyor yazılımsal olduğunu düşündüm var ise paylaşırmınız tv hiç acamıyorum
![]()
biraz bekleyin sizi tekrar bilgilendireceğim.Bana yardımcı olurmusunuz ?
hangisi._?hayırlı akşamlar abi vestel mb185 full yazılım varsa yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler
Thanks for the fast reply! Yeah I actually have two tv:s with the same problem, one 49" and one 55", must have mixed up the photos. Here are the panel no for the 49" as well as the information on the 55".Code panel ????. Is VES490QNEL-2D-U01 ????.
![]()
emin misiniz.? Sonunda her MB185 yazan yazılım sizin tv uyacak diye kaide yok.!
abi etiket bu şekildeemin misiniz.? Sonunda her MB185 yazan yazılım sizin tv uyacak diye kaide yok.!
full yazılım verildi bildirim çanından ulaşabilirsiniz.abi etiket bu şekilde
![]()
For the Hitachi 49 inch I have the MX25L1605 flash memory BIN. It is written with a programmer.Thanks for the fast reply! Yeah I actually have two tv:s with the same problem, one 49" and one 55", must have mixed up the photos. Here are the panel no for the 49" as well as the information on the 55".
![]()
![]()
![]()
Merhaba, öncelikle ilgi alakanız için teşekkür ederim. 4-5 farklı dediğiniz flash bellek ile denedim. Işık hızlı yanıp sönüyor, kumandadan OK tuşuna basmayı bırakıyorum ama sadece tv üzerindeki ışık hızlı bir şekilde yanıp sönmeye devam ediyor.mb140 kartla flash seçer başka ubs bellekle deneyiniz. Olmazsa bilgi verin