kolay gelsin yazılımı denedim ama ışık uzun bir süre yanıp sönüyor fakat yazılımı almıyor bir kaç farklı usb ile denedim elimde 0 anakart vardı onu da taktım denedim 0 anakartta görüntü ve başlangıç logosu da gelmedi aldığım yazılımı ona atarak denemek istedim yine ışık hızlı hızlı yanıp söndü fakat almadıYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın sonucu yazın.
Gönderdiğiniz yazılım FAT32 ile biçimlendirdiğim flash'a yükledim, flash'ı takıp ardından kumandadan OK düğmesine basılı iken tvye güç verdim, ön paneldeki ışık sık aralıklarla yanınca OK tuşundan elimi çektim, ışık yanıp sönmeye devam etti. Bayağı bir bekledim ama bir değişiklik olmadı, ekran falan açılmadı. Nerede hata yaptım acaba veya benim sıkıntım farklı mıdır?![]()
Anakart değişmedi.
Panel değişmedi.
Hi-level 43HL500 televizyona enerji verince kırmızı led yanıp sönüyor ve yanık durumda kalıp tv açılmıyor. kumandadan bir tuşa basınca yine yanıp sönme başlıyor ve yanık durumda kalıp açılmıyor.
mb140 kartla flash seçer başka ubs bellekle deneyiniz. Olmazsa bilgi verinGönderdiğiniz yazılım FAT32 ile biçimlendirdiğim flash'a yükledim, flash'ı takıp ardından kumandadan OK düğmesine basılı iken tvye güç verdim, ön paneldeki ışık sık aralıklarla yanınca OK tuşundan elimi çektim, ışık yanıp sönmeye devam etti. Bayağı bir bekledim ama bir değişiklik olmadı, ekran falan açılmadı. Nerede hata yaptım acaba veya benim sıkıntım farklı mıdır?
biz yardımcı olmasına oluruz da siz bize yardımcı olmuyorsunuz. Konunun ilk mesajını okusanız sorununuzu çok daha hızlı çözebiliriz.HI-LEVEL 49HL500 YAZILIM bu yazılım için yardımcı olurmusunuz.tşkrler
Bana yardımcı olurmusunuz ?Merhabalar Regal marka ürün orjinal tamir görmedi tv açılıp logo geldikten sonra tekrar kapanıp stand by konumuna geçiyor yazılımsal olduğunu düşündüm var ise paylaşırmınız tv hiç acamıyorum
![]()
biraz bekleyin sizi tekrar bilgilendireceğim.Bana yardımcı olurmusunuz ?
hangisi._?hayırlı akşamlar abi vestel mb185 full yazılım varsa yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler