Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 21,774
sorumluluk sende. yazılım verildi.17mb96 full yazılımını verebılırmısın samart wıfısız
sorumluluk sende. yazılım verildi.17mb96 full yazılımını verebılırmısın samart wıfısız
Ustam yazılımı farklı usblerden de denedim kapatıp açtıktan sonra yine aynı ne logo var ne görüntü var hiç bişey yok. bi tavsiyeniz olur mu acaba?Try at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
olmadı saglık olsun tesekkürler yinede yazılımı aldı ama ondan sonra ısık hıc yanmadı fişi cektim bekledim taktım aa kimse yokk dedihim gibi saglık olsunsorumluluk sende. yazılım verildi.
seri bilgisi olsa yardımcı olurum. Bu kartları satan arkadaşlara sesleniyorum tv arkasında seri bilgisini alıp kartın üzerine yapıştırmak çok zor olmasa gerek.olmadı saglık olsun tesekkürler yinede yazılımı aldı ama ondan sonra ısık hıc yanmadı fişi cektim bekledim taktım aa kimse yokk dedihim gibi saglık olsun
Ustalarım bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. verilen yazılımı 2 farklı USB portundan ayrı ayrı denedim. Flash Disk FAT32 ama yine de olmadı. ne logo var ne görüntü var hiç bişey yok maalesef. flash diskin içinde klasör falan mı açmam gerekiyor. ben dogrudan flash diskin içine yazdırdım.- TV nin donanımı orijinal hiç bir parça değişmedi.
- Arka kapaktaki etiketi ekte yükledim.
- Anakart resmini ekte yükledim.
- Panel değişikliği yapılMAdı.
- SORUN : TV yi açtıgımda stand by yanıp sönüyor arka aydınlatma çalışıyor fakat hiçbir görüntü gelmiyor. LOGO bile yok siyah ekran (aydınlatmada sorun yok o çalışıyor). ekranda asla hiç bir şey görünmüyor.
![]()
![]()
saglık olsu sımdı o kartı cıkarttım 17mb110 serisi kart taktım panel ters panel yazılımı verebılırmısın resmını koyuyorumseri bilgisi olsa yardımcı olurum. Bu kartları satan arkadaşlara sesleniyorum tv arkasında seri bilgisini alıp kartın üzerine yapıştırmak çok zor olmasa gerek.
23382834saglık olsu sımdı o kartı cıkarttım 17mb110 serisi kart taktım panel ters panel yazılımı verebılırmısın resmını koyuyorum
![]()
Usb bellek seçebilir ,ben elimdeki 1gb HP ve 16gb toshiba bellekle atıyordum yazılımları ,genelde .Ancak dikkat etmek gereken yer,belleğin bootable OLMAMASI dır.Bu şekilde formatlanmış belleği tv açılırken GÖRMEZ ,ayrıca bellek tv kapalı iken takılmalıdır,açıkken takıldığında da sıkıntı çıkartabiliyor.Elinde ne kadar bellek varsa hepsini dene.Ayrıca usb belleğin içindekilerini gösteren bir foto artarsan iyi olur ,bakayım nasıl yüklemişsin dosyaları.Ustam yazılımı farklı usblerden de denedim kapatıp açtıktan sonra yine aynı ne logo var ne görüntü var hiç bişey yok. bi tavsiyeniz olur mu acaba?
içinden panel dosyalarını çekip bir yere yükle bakayım,belki yapabilirizsaglık olsu sımdı o kartı cıkarttım 17mb110 serisi kart taktım panel ters panel yazılımı verebılırmısın resmını koyuyorum
![]()
23382834
MB96 kesinlikle usb seçer ,bende de var mb96 kartlı tv , neler çektim yazılım yüklerkenolmadı saglık olsun tesekkürler yinede yazılımı aldı ama ondan sonra ısık hıc yanmadı fişi cektim bekledim taktım aa kimse yokk dedihim gibi saglık olsun
sıfırladım yine aynı yinede ilgilendiğiniz için sağ olun hocam sağlık olsunson çare olarak servis menüsünden tv sıfırlamayı deneyin.
GPT olmaz kesinlikle hem de.Mutlaka bizim "msdos" dediğimiz sizin "mbr" dediğiniz şekilde formatlanmalı,yoksa 1 değil 11 bellek de değişse gpt formatlı bellek ile olmaz.Bellek boyuru 16gb GEÇMEMELİ ,mümkün ise 1gb bellek kullanılmalı.Ayrıca full yazılımlar fişi çekerek yüklenir ,1505 ile "core" dediğimiz çekirdek yazılım yüklenir,ikisi farklı şeydir.hocam yükleme basarız oldu hatası alıyorum 1505 de usb fat32 gpt şeklinde ok tuşuna basıli tutup fişi prize takınca da olmuyor ışık hızlı yanıp sönmüyor önce denediğimde hızlı yanıp sönüyodu bekledim olmadı USB içinde log dosyası oluşturdu bide
fotolar ekte ustam. 4lük flash ile denedim olmadı. 16lık flash ile denedim yine olmadı. :(Usb bellek seçebilir ,ben elimdeki 1gb HP ve 16gb toshiba bellekle atıyordum yazılımları ,genelde .Ancak dikkat etmek gereken yer,belleğin bootable OLMAMASI dır.Bu şekilde formatlanmış belleği tv açılırken GÖRMEZ ,ayrıca bellek tv kapalı iken takılmalıdır,açıkken takıldığında da sıkıntı çıkartabiliyor.Elinde ne kadar bellek varsa hepsini dene.Ayrıca usb belleğin içindekilerini gösteren bir foto artarsan iyi olur ,bakayım nasıl yüklemişsin dosyaları.