R
rapsodi_0077
Yeni Üye
- 14 Haz 2021
- 37
- 37
merhaba bekliyorum teşekkürleryazayım tesekkurler ılgınız ıcın 10096949 23251762 324
merhaba bekliyorum teşekkürleryazayım tesekkurler ılgınız ıcın 10096949 23251762 324
I have full softwarw for Toshiba 43L2163DB. Try at your own risk.Good day! I am looking for full soft and/or panel files for Toshiba 43L2163DG on MB181TC. Any help is much appreciated!
![]()
![]()
![]()
dediğiniz gibi yükledim hala aynı hocam YouTube da videoya tıklıyorum siyah ekranYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor okuyun uygulayın sonucu yazın youtube çalışacak vewd için bir şey diyemem.
son çare olarak servis menüsünden tv sıfırlamayı deneyin.dediğiniz gibi yükledim hala aynı hocam YouTube da videoya tıklıyorum siyah ekran
full yazılım verildi bildirim çanından ulaşabilirsiniz. Yükleyip sonucu bildirin.![]()
![]()
![]()
Merhabalar vestel yazısı geldiği gibi cihaz kapanıyor,cihazda parça değişimi olmadı ,hangi yazılımı atmamız gerekiyor ve varsa rica edebilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
10096949 23251762 324kart üzerindeki etikette bulunan 100 başlayan seriyi buraya yazabilirsin.
Bu seriye ait yazılım elimde yok10096949 23251762 324
10098949 23251762 324 alta bir daha yazdım 96 98 de olabilir silinmiş cok okunmuyor
17mb96 full yazılımını verebılırmısın samart wıfısızBu seriye ait yazılım elimde yok![]()
sorumluluk sende. yazılım verildi.17mb96 full yazılımını verebılırmısın samart wıfısız
Ustam yazılımı farklı usblerden de denedim kapatıp açtıktan sonra yine aynı ne logo var ne görüntü var hiç bişey yok. bi tavsiyeniz olur mu acaba?Try at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
olmadı saglık olsun tesekkürler yinede yazılımı aldı ama ondan sonra ısık hıc yanmadı fişi cektim bekledim taktım aa kimse yokk dedihim gibi saglık olsunsorumluluk sende. yazılım verildi.
seri bilgisi olsa yardımcı olurum. Bu kartları satan arkadaşlara sesleniyorum tv arkasında seri bilgisini alıp kartın üzerine yapıştırmak çok zor olmasa gerek.olmadı saglık olsun tesekkürler yinede yazılımı aldı ama ondan sonra ısık hıc yanmadı fişi cektim bekledim taktım aa kimse yokk dedihim gibi saglık olsun
Ustalarım bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. verilen yazılımı 2 farklı USB portundan ayrı ayrı denedim. Flash Disk FAT32 ama yine de olmadı. ne logo var ne görüntü var hiç bişey yok maalesef. flash diskin içinde klasör falan mı açmam gerekiyor. ben dogrudan flash diskin içine yazdırdım.- TV nin donanımı orijinal hiç bir parça değişmedi.
- Arka kapaktaki etiketi ekte yükledim.
- Anakart resmini ekte yükledim.
- Panel değişikliği yapılMAdı.
- SORUN : TV yi açtıgımda stand by yanıp sönüyor arka aydınlatma çalışıyor fakat hiçbir görüntü gelmiyor. LOGO bile yok siyah ekran (aydınlatmada sorun yok o çalışıyor). ekranda asla hiç bir şey görünmüyor.
![]()
![]()