kurtarma yazılımı verildi.merhabalar. aranıza yeni katıldım. sorunum hilevel marka 43hl560 model tv stand by ışığı yanıp sönüyor ama tv açılmıyor stand by da kalıyor. desteğinizi rica ederim.
pnl: ves430undb-2d-n12
sn: 8007847801112
Hello. I tried reflashing with this image. I put the files in the root directory (no directories) of a FAT32 USB drive. I put in USB 1 (the lower, but also tried the upper USB).I have for Panasonic TX49FX555B with the same motherboard and the same panel. Try at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
kurtarma yazılımı verildi.![]()
Ekran gelmiyor stand by ışığı yanıp sönüyor yazılım verirmisiniz bana da
Usb tamam, yazılım core (çekirdek) yazılımı ,tv kapat, usb yi tak ,tvyi çalıştır ,açıldığında kumandadan menü+1505 tuşla ,gelen sorguya "evet" tıklayıp yükle.Çekirdek yazılımda görüntünün olması ve kumandanın işlem yapabilmesi lazımfotolar ekte ustam. 4lük flash ile denedim olmadı. 16lık flash ile denedim yine olmadı. :(
![]()
![]()
![]()
There will be 4 files inside the USB ;Hello. I tried reflashing with this image. I put the files in the root directory (no directories) of a FAT32 USB drive. I put in USB 1 (the lower, but also tried the upper USB).
I held down Ok button on remote during powerup. Green standby light flashed faster, but then nothing happened. I waited 30 mins. I have tried 5 different USB drives, same issue.
1) When I power up, there is no screen or sound and standby light flashes green slowly (1 flash per second). When I power up and hold the OK button, flashing rate doubles. Is it relevant that the light is flashing green rather than red ?
Any ideas before I buy a new MB
Thanks
Darren
Kapağı söküp etiketi paylaşmalısın,ayrıca bu konu "vestel" konusudurmerhaba, sorunum hilevel marka hl49fal27/216 model tv stand by ışığı yanıyor ama tv açılmıyor fişi çıkarıp takınca bir süre sonra açılıyor kapatınca aynı sorun tekrarlıyor. desteğinizi rica ederim.
panel: lsc490hn02
kapağı sökmeden etiketi gözüküyor paneli samsung sanırım. etiket gözüktüğü için paneli sökmem gerekmiyor diye düşündüm ama gerekiyorsa eğer yarın söküp atarım etiket fotoğrafını.Kapağı söküp etiketi paylaşmalısın,ayrıca bu konu "vestel" konusudur![]()
Sevgili L ltutuncu yanlış anlama ama bak kullanıcı olarak sen bile "sanırım" demişsinkapağı sökmeden etiketi gözüküyor paneli samsung sanırım. etiket gözüktüğü için paneli sökmem gerekmiyor diye düşündüm ama gerekiyorsa eğer yarın söküp atarım etiket fotoğrafını.
kendimce halletmek istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirimYanılmıyorsam bu makinanın garantisi devam ediyor. Yetkili servisten destek alırsanız daha iyi olur.