kapağı sökmeden etiketi gözüküyor paneli samsung sanırım. etiket gözüktüğü için paneli sökmem gerekmiyor diye düşündüm ama gerekiyorsa eğer yarın söküp atarım etiket fotoğrafını.Kapağı söküp etiketi paylaşmalısın,ayrıca bu konu "vestel" konusudur
kapağı sökmeden etiketi gözüküyor paneli samsung sanırım. etiket gözüktüğü için paneli sökmem gerekmiyor diye düşündüm ama gerekiyorsa eğer yarın söküp atarım etiket fotoğrafını.Kapağı söküp etiketi paylaşmalısın,ayrıca bu konu "vestel" konusudur
Sevgili L ltutuncu yanlış anlama ama bak kullanıcı olarak sen bile "sanırım" demişsin ,yazılım panele göre veriliyor, ayrıca konuyu doğru bölüme almışsın teşekkürler,diğer konuda etiket fotosunu yüklersen daha iyi sonuç alabilirsinkapağı sökmeden etiketi gözüküyor paneli samsung sanırım. etiket gözüktüğü için paneli sökmem gerekmiyor diye düşündüm ama gerekiyorsa eğer yarın söküp atarım etiket fotoğrafını.
kendimce halletmek istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim By_TrolYanılmıyorsam bu makinanın garantisi devam ediyor. Yetkili servisten destek alırsanız daha iyi olur.
YAPMANIZ GEREKENLER
1= Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin
Yazılım yüklenmemiş yükleme talimatını buraya yazdım dikkatlice okuyup uygulayın sonucu yazın.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Merhaba kullandığım TV VESTEL 4K3DSMART48UA9300 LED 330LB/MB100
TV açılmıyor Vestel logosu gelip gelip gidiyor sanırım yazılım gerekli yardımcı olur musunuz size zahmet.
dediğiniz gibi yaptm yazılım yüklendi sonra factory reset attm ama sürümü hala aynıYazılım yüklenmemiş yükleme talimatını buraya yazdım dikkatlice okuyup uygulayın sonucu yazın.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderin yeniden kurun.
Flash bellekte sadece resimdeki dosya olacak varsa başka flash bellek ile deneyin.dediğiniz gibi yaptm yazılım yüklendi sonra factory reset attm ama sürümü hala aynı
Teşekkür ederim yükleme talimatına uygun bir şekilde yükleme yaptım.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
sadece o var başka flash bellekte yokFlash bellekte sadece resimdeki dosya olacak varsa başka flash bellek ile deneyin.
Verilen yazılım orijinal fabrika yazılımı idi. Tv de donanımsal arıza vardır.Teşekkür ederim yükleme talimatına uygun bir şekilde yükleme yaptım.
TV üzerinde yanan ışık hızlı hızlı yandı söndü 2 dakika kadar. Sonra normal yanıp sönmeye başladı. Ama TV açılmıyor Vestel logosu çok kısa süre gelip gidiyor. Başka bir versiyon mu yüklemem gerekiyor acaba yardımcı olur musunuz rica etsem
Tekrar tekrar deneyin yüklenmez ise androidbox alıp kullanmanız en mantıklı seçim olur.sadece o var başka flash bellekte yok