TV yi 4-5 kez sıfırladım ama yine sorun çözülmeditv sıfırlayıp tekrar kurulum yapabilirmisiniz.
TV yi 4-5 kez sıfırladım ama yine sorun çözülmeditv sıfırlayıp tekrar kurulum yapabilirmisiniz.
Tv de ses varken ekranı fenerle kontrol edermisin.![]()
![]()
Merhaba, 17MB82S anakartının yazılım güncellemesini talep ediyorum. 23161873.VES315WNVS-01-B. Arkamda sticker yok. TD-SYSTEMS.
Arka ışık ve ses çalışıyor ancak panel açılmıyor
Hayır yapılamaz. Tüm LED'ler açık ve bir el feneri eksik olduğundan çalışmıyor.Tv de ses varken ekranı fenerle kontrol edermisin.
google translate çevirisi yaparak mı yazıyorsunuz.?Hayır yapılamaz. Tüm LED'ler açık ve bir el feneri eksik olduğundan çalışmıyor.
yes hehe, i was trying to say that i have checked the backlight LEDs and they all work fine, using a flashlight doesn't show anything....... sorry for the bad google translategoogle translate çevirisi yaparak mı yazıyorsunuz.?
arşivimizdeki yazılımlar Türkiye kullanılan televizyonlar için sizin cihazını yurtdışı olduğu içinyes hehe, i was trying to say that i have checked the backlight LEDs and they all work fine, using a flashlight doesn't show anything....... sorry for the bad google translate
Ah birde sorunun ne olduğunu söyleseydiniz.![]()
yazılım ihtiyacım var
Vestel yazısı geliyor ledler yanmaya devam ediyor tv açılmıyor. Özür dilerimAh birde sorunun ne olduğunu söyleseydiniz.
kurtarma yazılımı verdim yükleyip sonucu bildir.Vestel yazısı geliyor ledler yanmaya devam ediyor tv açılmıyor. Özür dilerim
Cihazın etiketini atın, tüm parçalar orjinal mi.?