Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

google translate çevirisi yaparak mı yazıyorsunuz.?
yes hehe, i was trying to say that i have checked the backlight LEDs and they all work fine, using a flashlight doesn't show anything....... sorry for the bad google translate

tdsystems-3.jpg
tdsystems-1.jpg

Merhaba, 17MB82S anakartının yazılım güncellemesini talep ediyorum. 23161873.VES315WNVS-01-B. Arkamda sticker yok. TD-SYSTEMS.
Arka ışık ve ses çalışıyor ancak panel açılmıyor
yokoono master

WhatsApp-Image-2024-06-02-at-21.21.26.jpg

yazılım ihtiyacım var

yes hehe, i was trying to say that i have checked the backlight LEDs and they all work fine, using a flashlight doesn't show anything....... sorry for the bad google translate
arşivimizdeki yazılımlar Türkiye kullanılan televizyonlar için sizin cihazını yurtdışı olduğu için yokoono ustayı size yardım etmesi için mesaja etiketledim

Dosya indirme talebi, kanal listesi yükleyeceğim. Teşekkür ederim.

IMG_20240531_131745137d16a5da0b0fa0.jpg

bunun için full yazılım var mi acaba yazılım ararken ışık yanıp sonuodu USB ışığı da yanıp sönüyodu sonra sadece televizyon ışığı yanıp sönmeye başladı 10 dk öyle kaldı fişi çektim taktım hala aynı
Aynı karttan 2 farklı tv mi var :alala

IMG_20240531_131745137d16a5da0b0fa0.jpg

bunun için full yazılım var mi acaba yazılım ararken ışık yanıp sonuodu USB ışığı da yanıp sönüyodu sonra sadece televizyon ışığı yanıp sönmeye başladı 10 dk öyle kaldı fişi çektim taktım hala aynı
Aynı kartı kullanan(mb97) 2 farklı tv mi var :alala

Geri
Üst Alt