By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,308
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor. Uygulayın sonucu yazın.Merhabalar
Seg yazısında kalıyor. Anakart değişmedi. Kendi anakartı.
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor. Uygulayın sonucu yazın.Merhabalar
Seg yazısında kalıyor. Anakart değişmedi. Kendi anakartı.
![]()
yazılım çalıştı yükledi fakat arıza aynı stanby a düşüyor 5-6 sn sonrafull yazılım verildi. Yükleyip sonucu mutlaka bildirin
hayır yazılım atınca değişti versiyonuAynı kartı kullanan(mb97) 2 farklı tv mi var![]()
Merhabalar,Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor. Uygulayın sonucu yazın.
Aynı tv nin yazilimini banada gonderirmisiniz seg 19911 anakart 17mb60-3.1Kendi sorumluluğunuzda deneyin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hımm, sıkıntı farklı o zaman yazılımla alakalı değil, beslemeye bakılmalı gibime geliyor,cihaz korumaya alınıyor olabiliryazılım çalıştı yükledi fakat arıza aynı stanby a düşüyor 5-6 sn sonra
I no longer have the software. Due to a faulty hard drive, I lost part of the archive.Aynı tv nin yazilimini banada gonderirmisiniz seg 19911 anakart 17mb60-3.1
Daha önce mb82 için kurtarma yazılımı indirmişsiniz.?17mb82s uydulu anakartım için kurtarma yazılımı indirecektim yazılım indirme talebinde bulunabilir miyim
tv arka etiketi yırtık seri no vs hiçbir şey gözükmüyor
MODEL
VES315WNDA-2D-N01
23247755
17mb82s uydulu anakartım için kurtarma yazılımı indirecektim yazılım indirme talebinde bulunabilir miyim
tv arka etiketi yırtık seri no vs hiçbir şey gözükmüyor
MODEL
VES315WNDA-2D-N01
23247755