teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,144
- 65
Hımm, sıkıntı farklı o zaman yazılımla alakalı değil, beslemeye bakılmalı gibime geliyor,cihaz korumaya alınıyor olabiliryazılım çalıştı yükledi fakat arıza aynı stanby a düşüyor 5-6 sn sonra

Hımm, sıkıntı farklı o zaman yazılımla alakalı değil, beslemeye bakılmalı gibime geliyor,cihaz korumaya alınıyor olabiliryazılım çalıştı yükledi fakat arıza aynı stanby a düşüyor 5-6 sn sonra
I no longer have the software. Due to a faulty hard drive, I lost part of the archive.Aynı tv nin yazilimini banada gonderirmisiniz seg 19911 anakart 17mb60-3.1
Daha önce mb82 için kurtarma yazılımı indirmişsiniz.?17mb82s uydulu anakartım için kurtarma yazılımı indirecektim yazılım indirme talebinde bulunabilir miyim
tv arka etiketi yırtık seri no vs hiçbir şey gözükmüyor
MODEL
VES315WNDA-2D-N01
23247755
17mb82s uydulu anakartım için kurtarma yazılımı indirecektim yazılım indirme talebinde bulunabilir miyim
tv arka etiketi yırtık seri no vs hiçbir şey gözükmüyor
MODEL
VES315WNDA-2D-N01
23247755
cihaz arızalı mı, güncelleme yazılımı mı lazım.?Seg TV 17 MB 82 yazılıma ihtiyaç var
verdiğiniz bilgiler doğrultusunda kimse size yardımcı olmaz.! Doktora telefon açıp ben hastayım demekle aynı şeyVESTEL 32HA5000 MODEL TV M VAR ANAKARTI YANDIĞI İÇİN ANAKART DEĞİŞTİRDİM KENDİMDE TAMİRCİYİM FAKAT PANEL TERS GÖSTERİYOR BİR ÇOK YAZILIM DENEDİM FAKAT OLMADI KENDİ SÜRÜMÜ GÜNCEL AMA HİÇBİR PANEL YAZILIMLARI UYMADI YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ ?
full yazılım verildi yükleyip sonucu bildirin.Anakart ve panel değişmedi
Arza ekranda Vestel yazısı görünü yor kayboluyor televizyon açılmıyor (boot etmiyor)
Teşekkürler kolay gelsin
![]()
eksi ve yeni kart numarası nedir verdiğiniz etiket bilgisi hangi karta aitmerhabalar vestel 17 mb 130s panel uyusmazlık var anakart degıstı ama panel usumadı full yazılım varmıdır alabılırmıyım
![]()
Diğer konuda yazılım verildi.Merhaba. Televizyon açılmıyor. Seg tv yazısı geliyor kırmızı ışık yanıp sönüyor ama sonra birşey olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Model no 40sc5600
Seri no 7926185
TV nin hiç birşeyi değişmedi.
Rica ederiz.Merhabalar,
Yazılımı şimdi yükledim ve artık babamın televiyonu çalışıyor. Herşey için çok teşekkür ederim.