Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,953
cihaz arızalı mı, güncelleme yazılımı mı lazım.?Seg TV 17 MB 82 yazılıma ihtiyaç var
cihaz arızalı mı, güncelleme yazılımı mı lazım.?Seg TV 17 MB 82 yazılıma ihtiyaç var
verdiğiniz bilgiler doğrultusunda kimse size yardımcı olmaz.! Doktora telefon açıp ben hastayım demekle aynı şeyVESTEL 32HA5000 MODEL TV M VAR ANAKARTI YANDIĞI İÇİN ANAKART DEĞİŞTİRDİM KENDİMDE TAMİRCİYİM FAKAT PANEL TERS GÖSTERİYOR BİR ÇOK YAZILIM DENEDİM FAKAT OLMADI KENDİ SÜRÜMÜ GÜNCEL AMA HİÇBİR PANEL YAZILIMLARI UYMADI YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ ?
full yazılım verildi yükleyip sonucu bildirin.Anakart ve panel değişmedi
Arza ekranda Vestel yazısı görünü yor kayboluyor televizyon açılmıyor (boot etmiyor)
Teşekkürler kolay gelsin
![]()
eksi ve yeni kart numarası nedir verdiğiniz etiket bilgisi hangi karta aitmerhabalar vestel 17 mb 130s panel uyusmazlık var anakart degıstı ama panel usumadı full yazılım varmıdır alabılırmıyım
![]()
Diğer konuda yazılım verildi.Merhaba. Televizyon açılmıyor. Seg tv yazısı geliyor kırmızı ışık yanıp sönüyor ama sonra birşey olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Model no 40sc5600
Seri no 7926185
TV nin hiç birşeyi değişmedi.
Rica ederiz.Merhabalar,
Yazılımı şimdi yükledim ve artık babamın televiyonu çalışıyor. Herşey için çok teşekkür ederim.
Yaz<ılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.32hb5000 tv açılışta vestel yazısı geliyor tv açılmadan kendiliğinden kapanıyor yazılım lazım yardımcı olabilirmisiniz?
![]()
Tv deki sorun nedir?merhaba;
full yazılım ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz.
![]()
![]()
![]()
You have programmer ?.Kurtarma yazılımı gerekli tv Toshiba 32L5660EV
Gösterge yanıp sönüyor, Toshiba logosunu gösteriyor ve donuyor
donanım orijinal
anakart 17MB110.
panel VES315WNDS-2D-N12
Thanx in advance