Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Merhaba,
SEG yazısı geliyor, sonra kapanıyor. Anakart 17MB82S. Gerekli yazılımı verirseniz sevinirim. Kolay gelsin.
YesYou have programmer ?.
yazılım verildi.bilgisayarımda vardı fakat değişim yaptığım için bilgisyarı bütün bilgilerim silindi tekrar indirebilir miyim ?
Ömer Genç sende var mı ustam.Ustam kolay gelsin bu televizyonumuz için geçtiğimiz haftalarda sizden bir kaçtane ful ve kurtarma yazılımları alıp yükledik fakat olmadı sizde yazılım yüklenemiyor, servise götürün demiştiniz. Ama ben kendim uğraşayım hem öğreneyim diyorum. bir eprom yazıcı aldım. Sizden rica eğer var ise eprom için dosya gönderrimisiniz. Daha önce başak bir televizyonunkini amatörcede olsa eprom yazarak hayata döndürmüştüm. Yardımlarınızla işallah bunuda hallederiz diye düşünüyorum.
- SEG marka 24” uydulu televizyon. Bazen monitör olarak kullanıyorum. Kırmızı düğme geliyor kumandadan güç tuşuna basıyorum SEG yazısı saniyelik gelip gidiyor sonra ekran gelmiyor.
- Televizyonun donanımı orijinal, anakart veya panel değişmedi. Her şeyi orijinal.
- Televizyon Model No: LE24SAT275-W PLUS
- Televizyon Seri No: 7382289 500057
- Panel No: VES236WNVC-2D NO3
- Anakart: 17MB82S
donanım değişikliği mi yapıldı.?Merhaba kolay gelsin televizyonum vestel görüntü negatif çıkıyor panel yazılımına ihtiyacım var gerekli bilgileri yazdım.
MODEL NO: VESTEL 32HB500032
SERİ NO: 7753686 700799
PNL NO: 23323205
VPAZ: 20271921
etiketteki bilgiler okunmuyor.
Merhaba vestel 49ub8300 tv im için mb120 full yazılıma ihtiyacım var paylaşabilir misiniz
Tv açılışta vestel yazısı gelip kapanıyor. Teşekkürler
kurtarma yazılımı verildi.merhaba;
full yazılım ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz.
tv'nin neyi var.?Merhabalar kolay gelsin ustalarım
Vestel tv nin full yazılımı veya kurtarma yazılımı mevcut mudur teşekkür ederim iyi çalışmalar
tv'nin neyi var.?Merhabalar kolay gelsin ustalarım
Vestel tv nin full yazılımı veya kurtarma yazılımı mevcut mudur teşekkür ederim iyi çalışmalar
Açılıyor kanal adı geliyor göz kırpıp kapatıp tekrar aynı döngüyü yapıyortv'nin neyi var.?