F
fatih ocak
Yeni Üye
- 19 Nis 2024
- 3
- 33
merhaba tv de ekranı böyle yazılım mı şart video ve arka panel numarısı resimleri ekte vestel yazıyor kapanıyor tekrar açılıyor vestel yazıp duruyor

Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.merhaba tv de ekranı böyle yazılım mı şart video ve arka panel numarısı resimleri ekte vestel yazıyor kapanıyor tekrar açılıyor vestel yazıp duruyor
![]()
merhaba bana 17mb171 samsung panel için yazılıp lazım (panel yazılımı yada genel dosya ) alabilin ustalarım varsa paylaşırlarsa sevinirim
Merhaba.Ömer Genç sende var mı ustam.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.![]()
Merhaba daha yakın halini ekledim(açılışta vestel yazısı gelip kapanıyor full yazılıma ihtiyacım var. ) yardımınız için teşekkür ederim.
Donanım orijinal ise üst mesajlarda yazılım verildi.merhaba tv de ekranı böyle yazılım mı şart video ve arka panel numarısı resimleri ekte vestel yazıyor kapanıyor tekrar açılıyor vestel yazıp duruyor
![]()
ömer ustam banada uygun varsa verebilirmisin? verilen kurtarma yazılımı olmadı anakart aynı 17mb82s, son çare epron ile yazalım,Ömer Genç sende var mı ustam.
Ömer ustam dosyalar için çok teşekkür ediyorum. Gönderdiğin dosyaları EPROM lara yazdım. Ekrana görüntü geldi. Görüntü ters, menüler sanırım rusça ve yazılar biraz parazitli net değil, panel yazılımı da gerekecek sanırım. İşin aksi tarafı şu anda kumanda da çalışmıyor. Gönderdiğin "upgrade_loader_full.pkg" dosyasını yükleyeceğim ama kumanda çalışmadığı için yükleyemiyorum. Çözüm önerin var mı?Merhaba.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Bu da 24"e ait flash :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
modeli farklı bu nedenle yüklemeden önce asıl flashları yedekleyin.
USTAM BEN ANLAMADIM BENİM İÇİN YAZILIM HANGİSİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİMömer ustam banada uygun varsa verebilirmisin? verilen kurtarma yazılımı olmadı anakart aynı 17mb82s, son çare epron ile yazalım,
![]()
Ömer ustam dosyalar için çok teşekkür ediyorum. Gönderdiğin dosyaları EPROM lara yazdım. Ekrana görüntü geldi. Görüntü ters, menüler sanırım rusça ve yazılar biraz parazitli net değil, panel yazılımı da gerekecek sanırım. İşin aksi tarafı şu anda kumanda da çalışmıyor. Gönderdiğin "upgrade_loader_full.pkg" dosyasını yükleyeceğim ama kumanda çalışmadığı için yükleyemiyorum. Çözüm önerin var mı?